Het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt 2012-2013 is via verschillende media uitgelekt. In dit voetbalshirt speelt Borussia Dortmund de Bundesliga en Champions League thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park Het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt 2012-2013 is vandaag, evenals de nieuwe uitshirts van de club officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledingsponsor PUMA en de club uit Dortmund. In dit voetbalshirt speelt Borussia Dortmund de Bundesliga en Champions League thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park gedurende het seizoen 2012-2013. Vanaf dit seizoen is PUMA teamkledingsponsor van de kersverse kampioen van Duitsland. Daarmee heeft het Duitse merk het stokje overgenomen van Kappa, welke voorgaande jaren sponsor van de club was.

Het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt is opnieuw overwegend geel en is voorzien van verschillende zwarte details. Zo zijn de onderkant van de mouwen van het voetbalshirt zwart, evenals de klassieke kraag met open hals. De kraag bevat bovendien twee dunne gele lijntjes. Binnenin de kraag staat: Echte Liebe! De rechter borst is voorzien van het logo van PUMA. Dit logo staat bovendien op beide mouwen. De linker borst bevat het logo van Borussia Dortmund met daarboven twee gouden kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de acht behaalde kampioenschappen van de club. Hoofsponsor Evonik staat op het midden van het voetbalshirt. Het nieuwe Borussia Dortmund tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met een gele strip aan de zijkanten. Ook het logo van Puma en de club staan op de voetbalbroekjes. De kousen zijn overwegend geel en zijn voorzien van twee zwarte banen, waartussen het logo van PUMA staat. Ook de initialen van de club staan op de kousen.

Check hieronder de foto van het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt 2012-2013. Deze kan je vanaf medio julie 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Borussia Dortmund uitshirts, trainingspakken, trainingsshirts en tenues.


Koop het hier! & geef hieronder je mening...

Borussia Dortmund voetbalshirts 2012-2013

Borussia Dortmund thuisshirt 2012-2013