31 juli 2017

Borussia Dortmund presentatiepak 2017-2018

Het nieuwe Borussia Dortmund presentatiepak voor 2017-2018 is officieel bekend gemaakt. Dit jaar heeft de club weer twee verschillende pakken bekend gemaakt. Het ene pak wordt vooral door de staf van de club gedragen. De technische staf staat dit seizoen onder leiding van Peter Bosz en Hendrie Krüzen. Het andere presentatiepak wordt door de spelers gedragen. Het presentatiepak is het trainingspak dat door de selectie wordt gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of wanneer de spelers of staf de pers te woord staat. Hieronder bespreken we zowel het pak van de staf van Dortmund als van de spelers. Dit pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek, welke zijn gemaakt van een woven en wat dikker polyester.

Zwart en geel Dortmund presentatie trainingspak 2017-2018

Het nieuwe presentatiepak van de spelers van Dortmund heeft een overwegend geel trainingsjack. De mouwen zijn een combinatie van zwart en geel. De bovenkant van de mouwen is zwart en aan de onderkant zijn de mouwen geel. Verder zijn de schouders en mouwen uitgerust met een gele, gradient strip. Gradient betekent dat de mouwen een flitsend design van stippen bevatten. De strip over de rechterzijde van het jack bevat de initialen van de club: BVB. Verder bevat het trainingsjack een hoge zwarte hals met gele rits. Het logo van Puma prijkt op de rechter borst in het zwart, terwijl het logo van de club op de linker borst staat. Verder bevat het jack aan de onderkant een zwarte strip en bevat ook de bies aan de onderkant van de mouwen zwarte details. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met zakken met een rits. Het jack van de staf van Dortmund is geheel zwart met een gele gradient strip over de mouwen. Ook hierin zijn de initialen van de club verwerkt. De logo's van Dortmund en Puma staan op dezelfde plek.

Het pak van de spelers en de staf wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten twee zakken en bevat gele details in de ritsen van de zakken en in de tailleband aan de bovenkant. Verder staan ook de logo's van de club en Puma op de broek. Zoals alle trainingskleding van Dortmund zijn de pakken uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Dortmund trainingspak of trainingsshirt voor 2017-2018.

Borussia Dortmund presentatiepak kopen

Het nieuwe presentatiepak van Borussia Dortmund kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Voor KIDS heeft het pak een prijs van € 119,95 en voor kinderen is het pak € 109,95. Dit presentatiepak kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL of voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe presentatiepak van Dortmund in deze WINKEL 

of in DEZE SHOP!