31 juli 2017

Borussia Dortmund trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak voor 2017-2018 is inmiddels officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Puma. Beide partijen hebben zowel een pak voor de spelers als voor de staf van de club bekend gemaakt. Deze trainingskleding wordt door de spelers en staf van de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe pak bestaat uit een training top met zip en een strakke Puma trainingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe pak van Dortmund.

Zwart en geel Borussia Dortmund trainingspak 2017-2018

We bespreken eerst het pak dat de spelers dragen tijdens de trainingen. De training top van dit pak is overwegend geel en bevat zwarte mouwen. Over de mouwen bevindt zich een gele strip. Deze strip bevat het zogenaamde gradient design, wat betekent dat de strip verdeeld is in dunne puntjes. Opvallend aan deze strip is dat de rechterkant is uitgerust met de initialen van de club: BVB. De strip over de linker mouw bevat niet deze initialen. Verder wordt de training sweater gekenmerkt door de hoge zwarte hals met een gele rits, welke tot de borst loopt. Het logo van kledingsponsor Puma prijkt op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo prijken traditioneel twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Dortmund is namelijk acht keer kampioen van Duitsland geworden, waardoor het twee sterren boven het logo mag dragen. Onder dit logo staat het logo van sponsor Evonik. Deze onderneming is sinds 2007 hoofdsponsor van de club. Het logo komt ook weer terug op de achterkant van de training top, evenals het logo van Puma. De achterkant van de training top bevat een opening voor de perfecte ventilatie.

De training top van de staf, welke dit seizoen onder leiding staat van Peter Bosz, is overwegend zwart en bevat ook een gele gradient strip over de schouders en mouwen. Hierin staan ook weer de initialen van de Duitse club. Ook deze trainingssweater wordt gekenmerkt door de hoge hasl met een rits tot de borst. De logo's van de club, Puma en Evonik staan op dezelfde plek als op de training top voor de spelers.

De nieuwe trainingspakken van Dortmund worden compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten een gele strip. Verder bevat de broek aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen. Daarnaast zijn de broeken uitgerust met twee zakken en staan de logo's van de club en Puma op de broek. De onderkant van de trainingsbroek is voorzien van enkelritsen, zodat je de broek makkelijk aan en uit kan doen over je voetbalschoenen.

De nieuwe Dortmund trainingspakken zijn door Puma uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe trainingskleding wordt vanaf nu gedragen door sterspelers als Dahud, Götze, Reus, Schürrle, Aubameyang, Dembele en andere sterspelers. Check ook het nieuwe trainingsshirt van Dortmund.

Borussia Dortmund trainingspak kopen

Het Borussia Dortmund trainingspak voor de staf en de spelers kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van de training top voor volwassenen is € 59,95 en voor kinderen € 54,95. De prijs van de trainingsbroek is voor volwassenen € 49,95 en voor KIDS € 44,95. Dit trainingspak kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Borussia Dortmund producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe pak van Dortmund in deze WINKEL 

of in DEZE SHOP!