31 juli 2017

Borussia Dortmund trainingsshirt en tenue 2017-2018

De nieuwe trainingstenues van Borussia Dortmund zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Puma. De nieuwe trainingsshirts en tenues worden gedragen door de equipe van Peter Bosz en Hendrie Krüzen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Dortmund en Puma hebben twee verschillende shirts en tenues gelanceerd. Het ene shirt wordt vooral gedragen door de staf van de club en het andere shirt en tenue vooral door de spelers. We bespreken hieronder de details van beide shirts.

Zwart en geel Borussia Dortmund trainingsshirt en tenue 2017-2018

Het trainingsshirt van de staf van Dortmund is dit jaar geheel zwart met gele accenten. De rechte hals van het shirt is geel en dit geldt ook voor de strip over de mouwen. De strip bevat het zogenaamde gradient design met dunne puntjes. In de rechterzijde van de strip zijn de initialen van de club verwerkt: BVB. Het logo van kledingsponsor Puma prijkt op de rechter borst in het geel. Puma verzorgt sinds 2012-2013 kledingsponsor van de club die afgelopen seizoen als derde eindigde in de Bundesliga. Beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2020. De andere borst bevat het logo van de club en onder dit logo prijkt het logo van sponsor Evonik. De logo's van Evonik en Puma komen ook weer terug aan de achterkant van het shirt.

Het shirt waarin de spelers van Dortmund trainen heeft hetzelfde template. Dit shirt is overwegend geel met zwarte mouwen. De mouwen bevatten een gele strip. De kraag is hetzelfde als het trainingsshirt van de staf en heeft een zwarte, toelopende kraag met een rechte, gele hals. Ook in de gele strip over de mouwen zijn aan de rechterkant weer de initialen van de club verwerkt: BVB. De logo's van de club, Puma en Evonik staan op dezelfde plek als op het shirt van de staf.

Beide Borussia Dortmund trainingstenues worden compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten een dunne, gele lijn. Deze gele lijn komt ook weer terug aan de onderkant van de pijpen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Borussia Dortmund. De trainingstenues van Dortmund zijn ook uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check ook het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak voor 2017-2018. 

Borussia Dortmund trainingsshirt kopen

Het nieuwe trainingsshirt en trainingsbroekje van Borussia Dortmund kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De broekjes hebben een prijs van € 39,95 voor volwassenen en € 34,95 voor KIDS. Wil je andere Dortmund producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Borussia Dortmund trainingsshirt in DEZE SHOP!

of deze winkel!