Bohemian FC voetbalshirts 2024

De Ierse club Bohemian FC en kledingsponsor O’neills hebben inmiddels de nieuwe Bohemian FC voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Ierse club de League of Ireland Premier Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigden ‘’The Bohs’’ op de zesde plek in de Ierse competitie. Ook dit jaar is O’neills weer de kledingsponsor van de bewoners van Dalymount Park. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2019. Des Kelly Interiors is sinds 2020 de shirtsponsor.

Bohemian FC thuisshirt 2024

Het Bohemian FC thuisshirt 2024 is een eerbetoon aan het eerste kampioenschap 100 jaar geleden. Het voetbalshirt bevat nog steeds de traditionele verticale rode en zwarte banen, alleen bevatten de rode banen een speciaal patroon van ringen. Dit betreft het iconische Keltische knopenpatroon, dat in de negentiende eeuw populair was tijdens de Gaelic revival. Op de onderkant van het voetbalshirt bevindt zich een label met een verwijzing naar het kampioenschap van honderd jaar geleden. Ook de binnenkant van de v-hals is uitgerust met een inscriptie die verwijst naar deze mijlpaal: ‘’Céad bliain’’ (100 jaar). Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van O’neills, de linkerborst het clublogo en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Des Kelly Interiors. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt de naam van de club in een Keltisch lettertype. Het Bohemian FC  thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met rode accenten.

Bohemian FC uitshirt 2024

Het Bohemian FC uitshirt 2024 is een eerbetoon aan het Thin Lizzy concert dat in Dalymount Park plaatsvond in 1977. Het concert wordt gezien als het eerste belangrijke rockfestival van Ierland. Het Bohemian FC uitshirt 2024 is overwegend wit en e wordt gekenmerkt door de paarse accenten. Het voetbalshirt bevat een design van diagonale paarse stippellijntjes met in de uiteinden een graphic van een zwarte roos, bedacht door de Ierse artiest Jim Fitzpatrick. Deze graphic bevindt zich ook in de band aan de onderkant van de mouwen. De polokraag van het voetbalshirt is ook paars. Op dit voetbalshirt prijkt niet het logo van de hoofdsponsor, maar het logo van de band Thin Lizzy. In de nek op de achterkant van het uitshirt prijkt een zin uit ‘’The Boys Are Back in Town’’, een nummer van Thin Lizzy: “fRIday nIGht[,] thEy'LL BE dREssEd to kILL”. Een label op de onderkant van het uitshirt verwijst nog naar het legendarische rockfestival in 1977. Het Bohemian FC uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en witte sokken met paarse accenten.

De nieuwe Bohemian FC voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Ierse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere nieuwe voetbalshirts van dit seizoen? Check het dan in de onderstaande webshop! 

Bohemian FC voetbalshirts 2024
Bohemian FC voetbalshirts 2024
Bohemian FC voetbalshirts 2024
Bohemian FC voetbalshirts 2024
Bohemian FC voetbalshirts 2024
Bohemian FC voetbalshirts 2024
Bohemian FC voetbalshirts 2024
Bohemian FC voetbalshirts 2024