Bohemian FC voetbalshirts 2023

De Ierse voetbalclub Bohemian FC en kledingsponsor O'neills hebben inmiddels ook de nieuwe Bohemian C voetbalshirts 2023 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt Bohemian FC voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues spelen ''The Bohs'' de League Of Ireland Premier Division en bekerwedstrijden in 2023. Ook dit jaar is het Britse sportmerk O'neills weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Bohemian FC voetbalshirts. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2019.

Bohemian FC thuisshirt 2023

Het Bohemian FC thuisshirt 2023 bevat weer een design van verticale rode en zwarte banen. In de rode banen is een speciaal patroon van driehoeken verwerkt. Deze driehoeken zijn geïnspireerd door het nummer The Triangle van Brendan Behan. Dit nummer gaat over Mountjoh Prison en wordt door de fans van Bohemian FC vaak gezongen tijdens de thuiswedstrijden van de club. Het tenue bevat ook witte details. De opstaande kraag is wit en ook de strepen op de zwarte mouwen zijn wit. Op de rechterborst prijkt het logo van O'Neills en de linkerborst bevat het clublogo. Hoofdsponsor Des Kelly versiert het midden van het tenue. Daarnaast bevat het voetbalshirt nog een aantal details. De rechter onderkant van het tenue is uitgerust met een zwart label met daarin een ster en de tekst ''Mono''. Dit is een ode aan clublegende Derek ''Mono'' Managhan, die overleed aan de gevolgen van een auto ongeluk. Op de achterzijde van het tenue bevindt zich een graphic van een triangle met de tekst: ''The Auld Triangle Went Jingle Jingle''. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met zowel rode als witte accenten.

Bohemian FC uitshirt 2023

Het Bohemian FC uitshirt 2023 is tot stand gekomen in samenwerking met Palestine Sport met als doel de schendingen van de mensenrechten in Palestina onder de aandacht te brengen. Het voetbalshirt is wit en heeft een all-over print van groene, rode en zwarte driehoeken. Dit zijn de kleuren van Palestina. In de nek op de achterzijde van het tenue bevindt zich een label in de kleuren van Palestina met daarin een graphic van een duif, welke het symbool is voor vrede. Op de rechter onderkant van het tenue prijkt een label waarin het clublogo en het logo van Sports For Life staan met de tekst: ''Supporting children in the Tulkarem district of Palestine.'' Het uitshirt bevat een zwarte V-hals en zwarte strepen op de mouwen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Het Bohemian FC uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

De nieuwe Bohemian FC voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Ierse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere nieuwe voetbalshirts van dit seizoen? Check het dan in deze fanshop!

Bohemian FC thuisshirt 2023

Bohemian FC thuisshirt 2023

Bohemian FC thuisshirt 2023

Bohemian FC uitshirt 2023

Bohemian FC uitshirt 2023

Bohemian FC uitshirt 2023