22 april 2020

Boca Juniors trainingspak 2020-2021

We hebben eindelijk weer een nieuw trainingspak waar we over kunnen schrijven, namelijk het Boca Juniors trainingspak 2020-2021. Dit trainingspak is afgelopen week door adidas gelanceerd. Sinds januari is het Duitse sportmerk de kledingsponsor van de Argentijnse grootmacht. Eerder lanceerde het merk al de nieuwe Boca Juniors voetbalshirts en nu volgt dus ook een trainingslijn. In Argentinië wordt er momenteel niet gevoetbald, maar vanaf dat weer het geval is, zien we de spelers van Boca in dit trainingspak tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division en de Copa Libertadores!

Boca Juniors training sweater en trainingsbroek 2020-21

Het Boca Juniors trainingspak 2020-2021 bestaat ook dit seizoen weer uit een trainingstrui en trainingsbroek. Beide items zijn geïnspireerd door het adidas Condivo 20 template. Dit is het template dat adi gebruikt voor alle trainingspakken dit seizoen. De Boca Juniors training top is geheel in stijl van de clubkleuren van de club. De body van de trainingstrui van Boca Juniors is blauw en de mouwen van de top zijn geel. Dit betreffen raglanmouwen met aan de onderkant duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de training top strak om het lichaam valt. Een kenmerk van het Condivo template is dat de adidas strepen in plaats van op de schouders van de training sweater aan de onderkant van de mouwen geplaatst. Bovendien hebben deze op beide mouwen een andere kleur. De rechtermouw bevat drie blauwe adidas trademark strepen en de andere mouw witte strepen. Verder hebben de training tops van adidas een hoge hals met een verborgen rits tot de borst. Op de rechterborst prijkt in het geel het adidas logo. Het Duitse sportmerk heeft begin 2020 het stokje overgenomen van Nike, dat vanaf 1996 de kledingsponsor van de club uit Buenos Aires was. Op de linkerborst van de Boca Juniors training sweater 2020-2021 prijkt het logo van de club. De achterkant van de trui is iets langer en dit biedt natuurlijk de optimale bescherming.

Het nieuwe Boca Juniors trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek. De adidas strepen staan dit seizoen wat lager dan gebruikelijk. Deze zijn net onder de zakken geplaatst en lopen ongeveer door tot de knieën. Op de rechterpijp van de trainingsbroek zijn deze geel en op de andere pijp wit. Verder heeft de adidas Boca Juniors trainingsbroek een tapered fit. Dit houdt met name in dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. Bovendien bevatten de broekspijpen aan de onderkant enkelritsen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, zodat je de fit zelf aan kunt passen. Alle adidas trainingspakken zijn dit seizoen uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere vochtafvoer en ventilatie. Check hier nog meer afbeeldingen van het nieuwe Boca Juniors trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tevez, Zambrano, Vila, Salvio, Abila, Zarate en nog meer spelers.

Boca Juniors trainingspak bestellen

Het adidas Boca Juniors trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Dit kan vooralsnog alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De training top eheft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Boca Juniors trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Boca Juniors trainingspak 2020-2021