6 december 2016

Boca Juniors 3e shirt 2017

Boca Juniors en Nike hebben een nieuw 3e shirt voor 2017 gelanceerd. In dit shirt speelt Boca de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2017. Afgelopen zomer lanceerden Nike en de club uit Buenos Aires al een nieuw thuisshirt en uitshirt. Het 3e shirt heeft hetzelfde template als de in oktober gelanceerde 3e shirts van Europese topclubs als Barcelona, Manchester City, AS Roma en Inter Milan. We bespreken het design van het nieuwe voetbalshirt van de club die haar wedstrijden speelt in La Bombonera, hieronder.

Blauw Boca Juniors voetbalshirt en tenue 2017

Het nieuwe Boca Juniors 3e shirt voor 2017 wordt gekenmerkt door de helder blauwe en donker blauwe horizontale strepen over het shirt. Aan de bovenkant zijn de horizontale donker blauwe strepen breder en aan de onderkant geldt dit voor de helder blauwe strepen. Dit effect loopt langzaam in elkaar over, waardoor het shirt een flitsend design heeft. De zijkanten van het nieuwe shirt van Boca Juniors zijn uitgerust met een blauwe strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals en zijn de mouwen geheel donker blauw. De achterkant van de hals bevat een blauwe strip, waarboven de naam van de club is verwerkt. De rechter borst bevat de swoosh van Nike. De Amerikaanse kledingsponsor verzorgt sinds 1996 de tenues en trainingskleding van de Argentijnen. Hoofdsponsor BBVA versiert het midden van het shirt. De Zuid-Amerikaanse bank is hoofdsponsor sinds 2012. Op de mouwen van het nieuwe Boca tenue staat het logo van Huawei.

Het nieuwe Boca Juniors 3e tenue voor 2017 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Zoals alle tenues van de Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Carlos Tevez, Adrian Centurion, Benedetto, Pavon, Perez, Gago en Barrios. Check ook het Boca Juniors thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017!

Boca Juniors voetbalshirt kopen

Het nieuwe Boca 3e shirt voor 2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Boca laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van het elftal. Of check het overzicht met beschikbare Boca producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Boca Juniors shirt in deze shop

of check de unieke retro shirts en t-shirts in deze winkel!

Boca -juniors -3e -shirt -2017