21 augustus 2016

Betis Sevilla voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Real Betis Sevilla voor 2016-2017 zijn inmiddels ook allemaal bekend gemaakt door Adidas en de Spaanse club. In deze trikots speelt Betis Sevilla de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Adidas verzorgt sinds 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de Spanjaarden. Betis Sevilla eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau van Spanje speelt. Komend seizoen heeft de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Benito Villamarin drie nieuwe shirts. We bespreken ze hieronder kort.

Betis Sevilla thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Betis Sevilla thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de groene en witte verticale banen. Bovendien bevat het shirt een witte crew neck. De mouwen zijn overwegend groen en bevatten drie witte strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Op de rechter borst staat het logo van Adidas in het zwart en de andere borst is uitgerust met het logo van de club uit Sevilla. De rechter mouw is uitgerust met de competitiebadge van de Primera Division en op de achterkant prijkt onder de kraag het oude logo van de club. Het nieuwe Betis Sevilla thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene strepen van Adidas. De kousen van het tenue zijn geheel groen.

Real Betis Sevilla uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Real Betis Balompie is donker groen met witte en licht groene accenten. Deze accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de v-hals. Het logo an Adidas op de rechter borst is licht groen en het logo van de club is wit. Bovendien is het uitshirt aan de zijkanten voorzien van licht groene strepen van Adidas. Het voetbalbroekje is overwegend donker groen met aan de zijkanten fel groene Adidas strepen. De onderkant van de pijpen is ook fel groen en op de shorts staan ook de logo's van de club en Betis. De kousen van dit tenue zijn donker groen.

Real Betis Sevilla 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van Betis Sevilla heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit shirt is echter fel geel en bevat een donker groene en witte lijn aan de onderkant van de mouwen. Ook de Adidas strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn donker groen. Dit geldt ook voor de logo's van Adidas en de club op de borst, evenals het vintage logo op de achterkant van het shirt van Betis Sevilla. De voetbalbroekjes van het nieuwe 3e tenue hebben dezelfde stijl als het shirt en zijn fel geel met donker groene details. Dit geldt ook voor de kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Betis Sevilla voetbalshirts voor 2016-2017. Deze tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Sanchez, Sanabria en Castro!

Real Betis voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Real Betis Balompie kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. Dit kan alleen voor volwassenen. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 89,95. In deze online winkel kan je het shirt van Real Betis Sevilla ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van de Spaanse club. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Real Betis Sevilla shirt in deze SHOP!


Betis -sevilla -thuisshirt

Betis -sevilla -uitshirt

Betis -sevilla -3e -shirt -2016-2017