2 maart 2016

Betis Sevilla special edition voetbalshirt 2016

Betis Sevilla speelt in het weekend van 6 maart 2016 in een speciaal voetbalshirt tegen Granada CF. Speciaal ter ere van de Semana de la Mujer Betica (De week van de Andalische vrouw), speelt Betis Sevilla in een voetbalshirt met roze en groene accenten. Het design van het voetbalshirt bespreken we!

Hoewel het thuisshirt van Betis Sevilla traditioneel gekenmerkt wordt door de verticale groene en witte banen, bevat het special edition voetbalshirt licht roze en groene banen. Dit voetbalshirt heeft hetzelfde template als hetzelfde template als het thuisshirt van de club, het miAdidas template. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de roze v-hals en roze mouwen. Over de mouwen lopen drie groene strepen van Adidas. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Adidas in het wit. Het Semana de la Mujer Betica tenue van Betis Sevilla wordt gecompleteerd door en groen voetbalbroekje, waarop zowel de logo's van de Duitse kledingsponsor als de club staan samen met het logo van sponsor WIKO. De strepen over het short zijn goud. De kousen van het nieuwe tenue van Betis Sevilla bevatten dezelfde accenten. Check hieronder de foto's van het roze voetbalshirt van Betis Sevilla, welke gepresenteerd werd door eerste elftalspeler Alvaro Cejudo. Dit voetbalshirt is exclusief te koop in de officiƫle shop van Betis Sevilla.

De andere Betis Sevilla voetbalshirts kan je exclusief kopen in de officiƫle shop van Adidas of bij Subside Sports! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Heb je een mening over dit roze voetbalshirt? Deel het hieronder!

Betis -sevilla -voetbalshirt -roze -groen