22 februari 2017

Betis Sevilla Dia de Andulicia voetbalshirt 2017

Betis Sevilla en adidas hebben een special edition voetbalshirt gelanceerd ter ere van ''Dia de Andalucia'' op 28 februari. Deze dag staat in het teken van de culturele identiteit van Andalusië en is een traditioneel, vooral folkloristisch, evenement. Tijdens de Día de Andalucía wordt herdacht dat de regio Andalusië op 28 februari 1980 als autonome regio werd erkend door de regering van Spanje. Reden genoeg voor Betis Sevilla om in samenwerking met haar kledingsponsor een speciaal voetbalshirt te lanceren. Dit shirt wordt alleen gedragen in de wedstrijd tegen Malaga op 28 februari 2017. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe shirt, welke is gebaseerd op het miAdidas template.

Wil je het nieuwste Betis Sevilla shirt kopen? Scoor het exclusief in deze ONLINE SHOP of deze winkel!

Betis -sevilla -shirt -2017

Betis Sevilla Andalusië voetbalshirt

Het Betis Sevilla ''Dia de Andalucia'' voetbalshirt wordt gekenmerkt door de witte en groene horizontale banen over het shirt. De witte banen zijn bevatten dunne witte puntjes. Hiermee is het shirt geheel in stijl van de vlag van Andalusië, het gebied waarin Sevilla ligt. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een v-hals en een gevouwen kraag met een dunne witte lijn. Ook de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn wit. Op de rechter borst prijkt het logo van adidas. Adidas is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de club. Op het special edition shirt staat geen shirtsponsor. Verder bevat de rechter mouw de officiële La Liga badge en is op de achterkant van het shirt de vlag van Andalusië verwerkt. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. Ook de kousen van het nieuwe tenue zijn groen.

De tenues van Betis Sevilla zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden gedragen door sterren als Joaquin, Castro, Sanabria en Ceballos! Check ook de andere Betis Sevilla voetbalshirts voor 2016-2017. 

Real Betis Sevilla voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Real Betis Balompie kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. Dit kan alleen voor volwassenen. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 89,95 of goedkoper in de SALE. In deze online winkels kan je het shirt van Real Betis Sevilla ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van de Spaanse club. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe Real Betis Sevilla shirt in deze SHOP!

of deze winkel! 

Dia -de -andalusia -shirt -betis