29 juni 2018

Benfica uitshirt 2018-2019

Benfica en adidas hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 officieel gepresenteerd. De lancering van het nieuwe uitshirt gebeurde tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt onder het bekende motto van adidas: HERE TO CREATE. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het keurkorps van trainer Rui Vitoria de wedstrijden in de Portugese competitie, de beker en in Europa gedurende dit seizoen. De club uit Lissabon eindigde afgelopen seizoen als tweede in de competitie, waardoor het ook dit seizoen weer op het hoogste Europese podium te zien is. Check hieronder alles over het nieuwe uittenue van de in 1908 opgerichte club.

Wit Benfica uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Benfica uittenue is dit jaar gebaseerd op het bekende Condivo 18 template van adidas. Dit template heeft het merk ook gebruikt voor de uitshirts van landen als België en Zweden. Dit template wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale banen over de body van het shirt. Deze banen hebben verschillende diktes en lopen in elkaar over. Het tenue van Benfica bevat dit jaar een ronde hals. Deze hals is in stijl van de clubkleuren van de Portugezen. Deze is zwart/rood. Verder is het Benfica uittenue uitgerust met andere zwarte accenten. De drie adidas strepen op de schouders zijn zwart en ook de logo's van de club, adidas en Fly Emirates op de voorkant van het tenue zijn zwart. Adidas is sinds 1997 de kledingsponsor van de club en Fly Emirates is sinds 2015 de hoofdsponsor van Benfica. Het Duitse sportmerk was overigens ook al in de periode 1977-1990 kledingsponsor van de club. Het nieuwe uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten witte adidas stripes. De kousen zijn wit met zwarte accenten.

Check hieronder nog een foto van het nieuwe Benfica tenue of check ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019.

Benfica voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Benfica uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het tenue voor volwassenen is € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164, 176).  In deze winkels kan je het nieuwe Benfica shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van Benfica bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe Benfica shirt in de officiële adidas SHOP

of deze winkel!

of check in deze SHOP goedkope Benfica shirts!