29 juni 2018

Benfica thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Benfica thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gepresenteerd door adidas en de Portugese club onder het bekende motto ''HERE TO CREATE.'' In dit nieuwe shirt speelt Benfica de Portugese Primeira Liga, beker en Europese wedstrijden gedurende 2018-2019. De club uit Lissabon eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Portugese competitie, waardoor het ook komend seizoen aanwezig is in de Champions League. Adidas is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de club. Beide partijen hebben sinds 1997 een samenwerking, welke in ieder geval nog tot 2021 loopt. Check hieronder de details van het nieuwe tenue van de Portugese club.

Benfica thuis shirt en tenue 2018-2019

Evenals het shirt van vorig seizoen heeft het nieuwe Benfica tenue een klassiek design. Het enige verschil is dat de klassieke polo kraag van het voetbalshirt van 2017-2018 is ingeruild voor een henley collar. Deze kraag bevat ook een knoopje. De drie adidas strepen staan dit jaar weer op de schouders van het shirt. Deze zijn wit. Verder is het tenue van Benfica geheel rood met een aantal verticale banen. Verder bevat het weinig opvallende details. De rechter borst bevat het logo van adidas in het wit. e andere borst bevat het logo van de club uit Lissabon. Boven het logo van Benfica prijken drie sterren, verwijzend naar de 36 kampioenschappen. Op het midden van het nieuwe shirt staat dit jaar opnieuw Fly Emirates. De vliegmaatschappij is sinds 2015 hoofdsponsor van de club.

Het tenue van Benfica wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas stripes. Op de voorkant van de rechter pijp staat het logo van de club en de achterkant van het short bevat het adidas logo. De kousen zijn rood met aan de bovenkant een witte band en drie witte adidas stripes. Op de kousen staan ook nog de initialen van de club.

Ook dit seizoen zijn de tenues van Benfica weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog een foto van het tenue, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Carrillo, Luisao, Lema, Pizzi, Conti, Zivkovic en andere sterren. Vandaag werd ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 gelanceerd.

Benfica voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Benfica thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het tenue voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. De shirts zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. In deze winkels kan je het nieuwe Benfica shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van Benfica bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe Benfica shirt in de officiële adidas SHOP

of deze winkel!

of check in deze SHOP goedkope Benfica shirts!