1 juni 2017

Benfica uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Benfica uitshirt voor 2017-2018 is bekend gemaakt door adidas en de Portugese club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Benfica de uitwedstrijden in de Portugese Liga en in de Champions League gedurende dit seizoen. Benfica werd afgelopen seizoen opnieuw kampioen van Portugal, waardoor het ook dit seizoen deelneemt aan het kampioenenbal. Adidas is sinds 1997 kledingsponsor van de Portugese club en blijft dit in ieder geval nog tot 2021. Ook dit seizoen is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor de designs van de nieuwe Benfica voetbalshirts. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van de club van trainer Rui Vitoria.

Benfica uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Benfica is een ode aan de de mascotte van het elftal: ''Victoria de adelaar.'' Het nieuwe shirt is dan ook overwegend grijs (ONIX door adidas genoemd) met donkerder grijze mouwen. Ook de v-hals van het shirt is donker grijs. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de zijkanten van het nieuwe Benfica shirt. Dit geldt ook voor het logo van adidas op de rechter borst en het logo van Fly Emirates op het midden van het nieuwe shirt. De vliegmaatschappij is sinds 2015 de hoofdsponsor van ''Águias'' en blijft dit in ieder geval tot en met juni 2018. De linker borst is uitgerust met het logo van de Portugese kampioen. Boven het logo prijken drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 36 kampioenschappen van Benfica. In Portugal mag er namelijk per tien kampioenschappen een ster aan het logo toegevoegd worden. Het voetbalbroekje van Benfica is dit jaar donker grijs met aan de zijkanten witte adidas strepen. Bovendien prijken de logo's van de club en adidas op de broekjes. De kousen van het nieuwe tenue zijn weer onyx grijs en bevatten aan de bovenkant een donker grijze band met daarboven drie verticale adidas stripes. Op de kousen staan bovendien het logo van adi en de initialen van de club: SLB.

De Benfica tenues zijn zoals alle adidas tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Oliviera, Lindelof, Jimenez, Ederson, Pizzi, Luisao, Mitroglou en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Benfica thuisshirt voor 2017-2018. 

Benfica voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Benfica kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de onderstaande online winkels. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kids € 69,95. In deze online winkels kan je het shirt van Benfica ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Andere Benfica producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor het Benfica shirt in deze BENFICA STORE

of deze BENFICA SHOP!