In de week dat Bayern Munchen de Champions League finale heeft behaald, is het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2012-2013 van de club officieel bekend gemaakt door de club en teamkledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt Bayern Munchen de uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012-2013 de Bundesliga en Champions League uitwedstrijden. Evenals het uitshirt van het seizoen 2011-2012 is het 2012-2013 uitshirt van Bayern overwegend wit. Het shirt wordt dit jaar gekenmerkt door de oranje details. Zo is de ronde kraag oranje, evenals de Adidas trademark strepen over de mouwen en de strip aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van Adidas op de rechter borst is oranje.

De linker borst van het nieuwe Bayern Munchen uitshirt is voorzien van het Bayern Munchen embleem met daarboven vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de meer dan 20 (22) behaalde kampioenschappen van Duitsland. Verder bevat het Bayern Munchen shirt zilvere verticale strepen over het shirt en staat op het midden van het shirt de hoofdsponsor in de kleuren roze en zwart: LIGA Total! De achterkant van het Bayern voetbalshirt is voorzien van de naam van de club en in de kraag staat de leus van de club: Mia San Mia.

De nieuwe Bayern M?nchen uittenues 2012-2013 worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met oranje Adidas trademark strepen. Ook de kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant een oranje band met daarin witte Adidas trademark strepen. Op deze kousen staan het logo van Adidas en de initialen van de club: FCB. Check hieronder de foto?s van het nieuwe Bayern M?nchen uitshirt 2012-2013. Dit voetbalshirt kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het nieuwe tenues, trainingskleding, trainingspakken, retro shirts, trainingsshirt, fanshirts en andere Bayern Munchen merchandising.

Koop het hier!

Bayern Munchen uitshirt 2012/2013

uitshirt Bayern Munchen 2013

Bayern Munchen uittenue 2012-2013