Het nieuwe Bayern Munchen Champions League uitshirt 2012/2013 is officieel bekend gemaakt door de club en teamkledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt Bayern Munchen de Champions League uitwedstrijden gedurende het komende seizoen. Het nieuwe 3e shirt van de kersverse Champions League finalist is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door het zilvere en rode design van zonnestralen over de borst van het voetbalshirt. Dit symboliseert het dak van de Allianz Arena. Verder is het Bayern Munchen Europese shrit voorzien van zilvere Adidas trademark strepen en is het logo van de teamkledingsponsor op de rechter borst ook zilver.

De linker borst is voorzien van het Bayern logo met daarboven vier kampioenssterren. Deze vier sterren verwijzen naar de meer dan twintig (22) behaalde kampioenschappen van Duitsland. Het midden van het shirt wordt versierd door het logo van hoofdsponsor T-Mobile. De achterkant van de nek is bovendien voorzien van de leus van de club: Mia San Mia.

Het bijbehorende short van het Bayern Munchen is bovendien zwart en voorzien van zilvere Adidas trademark strepen aan de zijkanten. De onderkant van de pijpen bevat daarnaast een subtiele rode lijn. Ook de logo's van Bayern Munchen en Adidas staan op het voetbalbroekje. De kousen zijn ook zwart met zilvere Adidas trademark strepen, een subtiele rode lijn en de initialen van de club: FCB. Check hieronder de foto's van het Bayern Munchen 3e shirt 2012/2013. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio Augustus 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Check daar nu al het nieuwe Bayern Munchen thuisshirt, uitshirt, de nieuwe trainingspakken, trainingsjacks, trainingsshirts en andere merchandising

Koop het hier & geef hieronder je mening!

Bayern Munchen 3e Shirt 2012/2013

Bayern Munchen 3e shirt 2012/2013