16 mei 2011

Bayer Leverkusen uitshirt 2011/2012

Het nieuwe uitshirt van Bayer Leverkusen voor het seizoen 2011/2012 is dit weekend ook officieel bekend gemaakt door de club. Het uitshirt is opnieuw wit en bevat verschillende details, welke de eenheid en de identiteit van de club uit moeten stralen. Zo staat in de kraag van het witte shirt in het rood een leus uit het clublied van Bayer Leverkusen geborduurd: ''Bayer 04 We stand by you.'' Verder heeft het shirt een strak design en wordt het gekenmerkt door de beige balk op het midden van het shirt. In deze baan staat in het rood de hoofdsponsor van de club: TelDaFax Energy.

De V-hals van het shirt is aan de onderkant wit en verder rood. Ook de drie Adidas trademark strepen op beide schouders zijn rood. Op de rechterborst staat verder het logo van Adidas en op de andere borst het logo Bayer 04 Leverkusen. De mesh panelen aan de zijkant van het shirt hebben dezelfde kleur als de baan op het midden van het shirt. Het broekje dat bij het Bayer Leverkusen 2011/2012 tenue hoort is wit en bevat zowel rode als beige accenten. Ook bevat het short de Adidas trademark strepen en de logo's van Bayer Leverkusen. De kousen van dit tenue zijn wit.

 

Check hieronder de foto's van het nieuwe Bayer Leverkusen uittenue. Deze kan je binnenkort kopen in de voetbalshop van Subside Sports. Check hier ook andere Leverkusen merchandising.