Bate Borisov voetbalshirts 2022-2023

Bate Borisov en kledingsponsor adidas hebben een aantal weken geleden ook de nieuwe voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Wit-Rusland de wedstrijden in de Belarusian Premier League, beker en Conference League gedurende 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Bate Borisov voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van de club uit Wit-Rusland.

Bate Borisov thuisshirt 2022-2023

Het Bate Borisov thuisshirt 2022-2023 heeft dit seizoen het adidas mi Graphic 20 template. Dit betreft een standaard teamwear template van adidas. Het thuisshirt van Bate Borisov is geel en bevat een combinatie van een camouflage print confetti print. De adidas strepen op de schouders zijn blauw en hetzelfde geldt voor het logo van adidas op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo staan drie sterren. Deze verwijzen naar de vijf kampioenschappen. In 2018 werd Bate Borisov voor het laatst kampioen. In 2019, 2020 en 2021 eindigde Bate Borisov als tweede. Hoofdsponsor Fonbet versiert in een rood vlak het midden van het Bate Borisov tenue. Op het tenue staan ook nog een aantal sponsoren. Het Bate Borisov thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Bate Borisov thuistenue 2022-2023.

Bate Borisov uitshirt 2022-2023

Het Bate Borisov uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is blauw met een camouflage en confetti print in twee tinten blauw. De adidas strepen op de schouders en het adidas logo op de rechterborst zijn geel. De logo's van de club en de sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gele adidas strepen. Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Bate Borisov tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De nieuwe Bate Borisov tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Nuradin, Shumansky, Drahun, Bessmertny, Umarov en nog meer spelers. Vooralsnog is het vrij lastig om de tenues van Bate Borisov buiten de clubshop van de club te bestellen. Ben je fan van Bate Borisov en wil je de club aanmoedigen met een t-shirt of hoodie? Check het in deze winkel!

Bate Borisov thuisshirt 2022-2023

Bate Borisov uitshirt 2022-2023