11 april 2017

BATE Borisov voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Wit Russische club Bate Borisov zijn afgelopen week door adidas en de club uit Wit Rusland gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Bate Borisov de wedstrijden in de competitie van Wit Rusland en in de Champions of Europa League gedurende 2017-2018. De club en Duitse kledingsponsor lanceerden tegelijkertijd een nieuw thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. We bespreken de drie nieuwe shirts van de club die haar thuiswedstrijden speel in de Borisov Arena kort hieronder.

Het thuisshirt van BATE Borisov voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de v baan in het geel over de borst. De gele accenten komen ook terug in de drie adidas strepen aan de zijkanten van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt een v-hals en staan de logo's van adidas en de club uit Wit Rusland op de borst. De shirtsponsor staat op het midden van het shirt. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw broekje met gele adidas strepen en ook de kousen van het thuistenue zijn een combinatie van blauw en geel.

Het nieuwe uitshirt van BATE Borisov heeft hetzelfde template als het thuisshirt van de club. Hier zijn echter de kleuren omgedraaid. Dit betekent dat het shirt overwegend geel is met blauwe accenten in de bies, de drie strepen en de v-baan over de borst. Dit tenue wordt ook gecompleteerd door een overwegend geel broekje en gele kousen met blauwe details.

Het 3e shirt van de club heeft een iets flitsender design. Dit shirt is wit en bevat een blauwe all-over print over de borst met ruiten. De adidas strepen aan de zijkanten van dit shirt zijn geel en de v-hals en gevouwen kraag zijn wit. Het broekje en de kousen van dit tenue zijn overwegend wit. Zoals alle tenues van adidas zijn de Bate Borisov tenues ook uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie!

Helaas kan je de voetbalshirts van Bate Borisov vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de club. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 koop je in deze SHOP! Inclusief bedrukking!