16 augustus 2018

Bate Borisov voetbalshirts 2018-2019

De Bate Borisov voetbalshirts voor 2018-2019 zijn al wat langer bekend! Omdat de club uit Wit Rusland in de play-offs voor de Champions League tegen PSV deze wedstrijden speelt, is het natuurlijk ook belangrijk de voetbalshirts te bespreken. In deze tenues speelt BATE de wedstrijden in de Opperste Liga, de competitie van Wit Rusland, en de beker. Bovendien speelt de kampioen van Wit Rusland in deze voetbalshirts de Champions League of Europa League wedstrijden dit seizoen. Adidas is sinds 2017 kledingsponsor van de club en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van de equipe van trainer Baha. Check hieronder zowel het design van het nieuwe thuisshirt als uitshirt!

Bate Borisov thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe BATE thuisshirt voor 2018-2019 is dit jaar ook weer geel met blauwe accenten. Het shirt is uitgerust met verticale gele banen. Een aantal van deze banen zijn uitgerust met diagonale strepen. De blauwe details zijn te vinden in de crew neck, de bies aan de onderkant van de mouwen en in de drie strepen van adidas op de schouders. Ook het logo van het Duitse sportmerk op de rechter borst is blauw. De andere borst bevat het embleem van de in 1996 opgerichte club. Boven het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de Borisov Arena, prijken twee sterren. Deze verwijzen naar de 14 kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Rusland een ster aan het logo worden toegevoegd. Op het midden van het shirt staat de hoofdsponsor: BELARUS. De regering lijkt de hoofdsponsor van de club te zijn. Aan de achterkant van het tenue prijkt de naam van de club: FC BATE. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje met aan de zijkanten blauwe adidas stripes. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Bate Borisov uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Bate Borisov voor 2018-2019 heeft hetzelfde template. Dit tenue is blauw met verticale banen, waarvan een aantal diagonale strepen bevatten. Dit shirt bevat gele accenten in de hals, de drie strepen en de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, BELARUS en adidas staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gele adidas stripes en ook de kousen hebben weer deze kleuren. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze voetbalshirts weer uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts, die dus ook tegen PSV gedragen worden en waarin spelers als Hleb, Stasevich, Gordeichuk, Ivanic, Filipenko, Valadzko, Ryas en andere sterren hun wedstrijden spelen.

FC BATE shirt bestellen

De nieuwe tenues van FC BATE kan je vooralsnog nergens bestellen? Wil je de club aanmoedigen in een fan t-shirt? Check het dan in deze SHOP en check daar ook andere voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019!

Bestel je BATE shirt in deze SHOP en check daar ook andere voetbalshirts voor 2018-2019!