8 april 2019

Bate Borisov voetbalshirts 2019-2020

Bate Borisov en adidas hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd met het motto: ''BEAT OF BARYSAU.'' In deze tenues speelt de club uit Wit Rusland de wedstrijden in de Wit Russische Opperste Liga en in Europa gedurende 2019-2020. Bate Borisov speelt haar thuiswedstrijden in de Borisov Arena en staat dit jaar onder leiding van coach Alyaksey Baha. Check hieronder de details van zowel het thuisshirt als uitshirt.

Bate Borisov thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Bate Borisov thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend geel met een all-over graphic print van cirkels en vierkanten over de body van het tenue. Verder is het nieuwe thuisshirt van BATE ook uitgerust met blauwe details. De drie adi strepen op de schouders zijn blauw en hetzelfde geldt voor een lijn aan de onderkant van de mouwen en in de V-hals. Het adidas logo prijkt op de rechterborst in het blauw en de andere borst bevat het logo van de club die de afgelopen dertien jaar onafgebroken kampioen werd van Wit Rusland en in totaal vijftien titels op haar naam heeft. De naam van het land staat op het midden van de tenues: ''BELARUS.'' De club wordt namelijk gesponsord door het land om het toerisme te stimuleren. Het nieuwe Wit Rusland thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen met blauwe adidas strepen.

Bate Borisov uitshirt 2019-2020

Het BATE Borisov uitshirt voor 2019-2020 is overwegend licht blauw met een all-over print van blauwe stippen en cirkels over de body van het shirt. Het shirt heeft namelijk hetzelfde template als het thuisshirt. De overlappende V-hals is een combinatie van blauw en geel. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De drie strepen van adidas op de schouders zijn geel en de logo's van de club, adi en het land staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Een blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen completeren het uittenue van de Wit Russische voetbalclub. De club en adidas presenteerden ook een nieuw keepersshirt. Dit shirt is licht groen met een camouflage achtige print.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bate Borisov tenues van het seizoen 2019-2020, die gedragen worden door spelers als Hleb, Drahun, Stasevic, Tuominen, Ryas, Filipenko, Baha en nog meer sterspelers. Vooralsnog is het vrij lastig om de tenues van Bate Borisov buiten de clubshop van de club te bestellen. Ben je fan van Bate Borisov en wil je de club aanmoedigen met een t-shirt of hoodie?

Check het in deze winkel!