16 maart 2015

Bate Borisov voetbalshirts 2015

De nieuwe voetbalshirts van de Wit Russische club Bate Borisov zijn vandaag officieel gelanceerd door teamkledingsponsor JOMA en de club uit Wit Rusland. In deze voetbalshirts speelt Bate Borisov de wedstrijden in de competitie van Wit Rusland gedurende het seizoen 2015. Bate Borisov is in november 2015 opnieuw kampioen van Wit Rusland geworden, waardoor het in juli 2015 mag beginnen in de tweede voorronde van de Champions League. Ook afgelopen seizoen nam Bate Borisov deel aan de groepsfase van de Champions League en werd het vierde in een poule (H) met Shaktar Donetsk, FC Porto en Athletic Bilbao.

Bate Borisov thuisshirt 2015-2016

Het thuisshirt van Bate Borisov is traditioneel geel en bevat blauwe details. De blauwe details komen terug in de v-hals en in de gevouwen kraag. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is voor een deel blauw, evenals het logo de hoofdsponsor op de voorkant van het shirt en het logo van subsponsor Herbalife op de achterkant van het shirt. De linker borst bevat het embleem van de club en de andere borst het logo van teamkledingsponsor JOMA. Boven het logo van de club staan twee sterren, welke verwijzen naar de elf gewonnen kampioenschappen. Het logo van JOMA staat bovendien op beide mouwen. Op de achterkant van het thuisshirt staat bovendien de naam van de club. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een geheel geel voetbalbroekje en gele kousen. 

Bate Borisov uitshirt 2015-2016

Het uittenue van Bate Borisov is geheel blauw met gele accenten. Het uittenue heeft hetzelfde template als het thuistenue, waarbij de logo's van de club, JOMA en de sponsoren op dezelfde plaats staan als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een blauw short en blauwe kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Bate Borisov voetbalshirts. 

Beide nieuwe voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online shop van Unisportstore voor een bedrag van € 75,-. Check hier het nieuwe Bate Borisov thuisshirt en uitshirt 2015-2016. Directe levering en gratis verzending! 

Bate Borisov Voetbalshirts 2015