Het Barcelona uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is officieel bekend gemaakt op de website van de club. Het uitshirt heeft een vrij simpel, maar strak design en is geheel zwart. Op het midden van het shirt staat de nieuwe hoofdsponsor Qatar Foundation in gele letters. Op de linkerborst staat het logo van FC Barcelona en op de rechterborst de Nike swoosh. Evenals op het thuisshirt, is Unicef naar de achterkant van het shirt verhuisd. Ook in binnen in de kraag van het Barcelona uitshirt staat de leus van de club: ''Mes Que Un Club'' (Meer dan een club). De kraag heeft een vierkant design. Achterop het shirt, net onder de kraag staan de Catalaanse vlag en de initialen van de club: FCB.

Het broekje dat bij het Barcelona uittenue 2011/2012 hoort is ook geheel zwart en bevat zowel het logo van Nike als het logo van Barcelona. Ook de kousen van dit uitshirt zijn zwart

 

Al met al heeft het nieuwe Barcelona uitshirt een vrij simpel en strak design. Check hieronder de nieuwe foto's van het nieuwe Barcelona uitshirt. De nieuwe Barcelona uitshirts kan je vanaf juli kopen in de voetbalshop van Subside Sports. Check het hier!