Het nieuwe FC Barcelona thuisshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door Barcelona en teamkledingsponsor Barcelona. In dit voetbalshirt speelt Barcelona de La Liga en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou gedurende eht seizoen 2012-2013. Het nieuwe Barcelona thuisshirt is opnieuw blauw/rood. De kraag van het het nieuwe Barcelona thuisshirt 2012/2013 is rood, evenals een baan over het midden van het shirt. Deze rode baan loopt naar de zijkanten toe langzaam over in het navy blauw. Dit heeft een symbolische betekenis. Het verwijst namelijk naar de talentvolle spelers die Barcelona heeft voortgebracht en uitgegroeid zijn tot wereldtoppers. Het reflecteert de jeugdigheid, traditie en creativiteit van Barcelona.

De rechter borst van het voetbalshirt is voorzien van het logo van teamkledingsponsor Nike in het geel. De andere borst bevat het Barcelona embleem. Hoofdsponsor Qatar Foundation staat in het geel op het midden van het shirt. Binnenin de kraag staat de leus van club: Mes Que Un Club. Het nieuwe Barcelona tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met een rode strip aan de zijkanten. Ook het logo van Barcelona en Nike staan op het short, evenals de afkorting van de club: BARCA. De kousen zijn bovendien blauw en bevatten ook deze tekst. Ook de nieuwe Barcelona tenues zijn door Nike maatschappelijk verantwoord geproduceerd en bestaan uit gereclyced polyester. Uiteraard zijn de nieuwe Barcelona tenues ook uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem, welke ervoor dat de spelers van Barcelona optimaal kunnen presteren. In het nieuwe Barcelona tenue schitteren sterren als Messi, Xavi, Iniesta, Alexis, Villa, Keita, Afellay en Fabregas.

Check hieronder de foto's van het Barcelona thuisshirt 2012-2013. Deze kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Barcelona trainingspakken, retro shirts, trainingsshirts, tenues, uitshirts en andere merchandsing.

Koop het hier! Reageren mag hieronder :)

Barcelona thuisshirt 2012/2013


Barcelona thuisshirt 2012-2013


Barcelona voetbalshirts 2012-2013


Barcelona thuisshirt 2012/2013


Barcelona voetbalshirts 2012-2013