14 mei 2017

AZ thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe AZ thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de club uit Alkmaar en kledingsponsor Under Armour. Het shirt werd gepresenteerd in de laatste thuiswedstrijd van 2016-2017 tegen FC Utrecht en wordt door de Alkmaarders gedragen in de Eredivisie, KNVB Beker en eventuele Europese thuiswedstrijden in het AFAS Stadion gedurende 2017-2018. Het nieuwe shirt van de Noord Hollandse club staat geheel in het teken van het 50 jarig bestaan van de club. Alkmaar Zaanstreek werd namelijk op 10 mei 1967 opgericht.

AZ thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe AZ shirt en tenue voor 2017-2018 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de gouden details. De gouden details van het nieuwe voetbalshirt zijn een ode aan het 50 jarig bestaan van de club. De gouden details komen terug in een diagonale lijn over de borst, in de band aan de achterkant van de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van kledingsponsor Under Armour op de rechter borst is goud. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds het seizoen 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de club van trainer John van den Brom. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor AFAS in het goud. Het softwarebedrijf is sinds 2010 shirtsponsor van de club en is bovendien naamgever van het stadion. Het nieuwe voetbalshirt is bovendien uitgerust met een aantal details. De binnenkant van de kraag bevat de naam, die de club tot 1986 had: AZ '67. Ook de achterkant van het shirt is uitgerust met een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk het oude logo van AZ '67. Het nieuwe AZ tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een gouden band. Ook de logo's van AZ en Under Armour zijn vertegenwoordigd op de broekjes. De kousen van het nieuwe tenue zijn wit en zijn aan de bovenkant uitgerust met een gouden en rode band. Op de sokken is bovendien de naam van de club en het logo van UA verwerkt.

Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de voetbalshirts en tenues van AZ uitgerust met de Under Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de AZ tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Tot zover de technische informatie betreffende de nieuwe shirts van AZ. In deze nieuwe voetbalshirts schitteren sterren als Jahanbakhsh, Henriksen, Vlaar, Wuytens, Rienstra en nog meer sterspelers van de club. Check ook het nieuwe AZ uitshirt of AZ 3e shirt. 

AZ voetbalshirt kopen

Het nieuwe AZ thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 64,95 en voor volwassenen € 74.95. De shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In deze shops kan je het nieuwe shirt van AZ laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt vanaf nu in deze AZ SHOP

of de AZ Alkmaar SHOP