23 juli 2017

AZ 3e shirt 2017-2018

De tenues van AZ voor dit seizoen zijn compleet. De club en kledingsponsor Under Armour hebben dit weekend namelijk ook een nieuw 3e shirt gelanceerd. In dit nieuwe 3e shirt spelen de Alkmaarders een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker gedurende 2017-2018. Eerder presenteerde de club al een nieuw thuisshirt en uitshirt. Check hieronder de details van het alternatieve uitshirt van AZ, welke deels weer een ode is aan het 50 jarig bestaan van de club.

Blauw AZ 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van AZ is dit jaar overwegend blauw en wordt daarnaast gekenmerkt door de diagonale rode baan over de borst. Boven deze baan is het nieuwe AZ 3e shirt donker blauw. Verder wordt het tenue gekenmerkt door een y-hals met een kleine v-opening. De binnenkant van het shirt is uitgerust met een rood/witte strip met daarin de naam van AZ '67, welke dit jaar 50 jaar geleden werd opgericht. Verder bevat het shirt aan de achterkant nog een uniek detail. Hier is namelijk het oude AZ '67 logo verwerkt. Op de borst prijken de logo's van de club en kledingsponsor Under Armour, alsook het logo van hoofdsponsor AFAS SOFTWARE. Het AZ tenue wordt gecompleteerd door een blauw broekje met aan de onderkant een navy blauwe strip. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en UA. De kousen zijn overwegend navy blauw met aan de bovenkant een dunne rode band en daarboven een brede blauwe band. 

Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de voetbalshirts en tenues van AZ uitgerust met de Under Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de AZ tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Tot zover de technische informatie betreffende de nieuwe shirts van AZ. In deze nieuwe voetbalshirts schitteren sterren als Jahanbakhsh, Henriksen, Vlaar, Wuytens, Rienstra en nog meer sterspelers van de club. Check ook het nieuwe AZ thuisshirt en AZ uitshirt. 

AZ voetbalshirt kopen

Het nieuwe AZ 3e shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 64,95 en voor volwassenen € 74.95. De shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In deze shops kan je het nieuwe shirt van AZ laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe 3e shirt vanaf nu in deze AZ SHOP