Atletico Madrid Nike Tech fleece trainingspak 2019-2020

Nike heeft vandaag ook een nieuw tech fleece trainingspak voor Atletico Madrid gepresenteerd. Het tech fleece pak wordt tegenwoordig vaak gebruikt als presentatiepak. Dit betekent dat we de spelers van Atletico Madrid met name in deze trainingspakken zien tijdens het reizen naar de La Liga, Copa Del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen. Dit pak wordt daarnaast vaak gedragen tijdens het verblijf in het hotel of op het trainingskamp. Het pak is ook nog eens een ideaal pak om in te chillen tijdens de herfst en winter. Benieuwd? Check.

Grijs Atletico Madrid Tech Fleece pak 2019-20

Het nieuwe Atletico Madrid tech fleece pak bestaat ook dit seizoen weer uit een vest en een joggingsbroek. Het vest heeft dezelfde kleur als het nieuwe trainingspak voor de Champions League. Het vest is namelijk geheel grijs met een zwarte rits en zwarte zakken aan de zijkanten. Het logo van Nike betreft het Futura logo. Dit logo is een verwijzing naar de jaren '90, waarin Nike dit speciale logo gebruikte op de voetbalshirts van verschillende clubs en landen. Ook het alternatieve uitshirt is geïnspireerd door een voetbalshirt uit de jaren '90. Ook een ander detail op het vest verwijst naar de rijke heritage van Nike. Het Atletico Madrid tech fleece vest bevat namelijk een chevron op de borst. Deze v-vorm kennen we onder andere van de windjacks van Nike. De windrunner werd door Nike voor het eerst in 1978 gelanceerd en bevat sindsdien een chevron. Deze chevron staat dus nu ook op alle tech fleece pakken van Nike. Het vest is verder uitgerust met een capuchon. Last but not least is het gemaakt van het zogenaamde tech fleece materiaal. Dit is een combinatie van katoen, polyester en elasthaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat het vest perfect om het lichaam valt, maar ook dat je lekker warm blijft in dit Atletico Madrid trainingspak.

De joggingsbroek van het Atletico Madrid tech fleece pak heeft dezelfde kleur als het vest. Deze trainingsbroek is dan ook gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest. Op de broek staat ook het logo van Nike in het rood. Verder worden de tech fleece trainingsbroeken van Nike gekenmerkt door de zogenaamde tapered fit. Dit betekent dat de broek met name strak om de benen valt ter hoogte van de kuiten en enkels. Uiteraard is de joggingsbroek ook weer voorzien van twee zakken. Met de tailleband aan de bovenkant kan de pasvorm versteld worden. Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe Atleti trainingspak, waarin je ideaal kunt chillen. 

Atletico Madrid tech fleece trainingspak kopen

Het Nike tech fleece pak van Atletico Madrid kun je alleen voor volwassenen bestellen. Het vest en de broek kunnen wel los van elkaar gekocht worden. Het vest heeft een prijs van € 120,- en de broek is € 90,-. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Atletico Madrid trainingspak in deze SHOP 

of deze winkel!