20 september 2019

Atletico Madrid trainingspak Champions League 2019-2020

Atletico Madrid en Nike hebben deze week het nieuwe Champions League trainingspak voor 2019-2020 gelanceerd. Dit trainingspak wordt door Atleti met name gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal dit seizoen. In de groepsfase neemt Atletico Madrid het op tegen Juventus, Bayer Leverkusen en Lokomotiv Moskou. Het trainingspak wordt bovendien gedragen door de wissels van de club uit de Spaanse hoofdstad tijdens deze wedstrijden. Ook dit jaar bestaat het pak uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek.

Grijze Atletico Madrid training sweater en trainingsbroek 2019-20

De trainingstrui van het Atletico Madrid Champions League trainingspak is dit dit jaar geheel grijs en bevat de kenmerken van het zogenaamde Vapor template van Nike. Dit betekent dat de sweater een hoge hals heeft met een rits tot de borst. De mouwen en een deel van de achterkant van de Atletico Madrid training top bevatten een design van flitsende, zigzagstrepen. Een ander kenmerk van dit template is het label aan de binnenkant en achterkant van de hals. Deze taping is rood, als verwijzing naar één van de clubkleuren van Atletico Madrid. Het logo van Nike op de rechterborst heeft dezelfde kleur. Ook deze is namelijk rood. Dit betreft overigens het zogenaamde Futura logo van Nike. Dit logo is een verwijzing naar de jaren '90, waarin Nike dit logo op de voetbalshirts van verschillende clubs en landen gebruikte. Ook het nieuwe Atletico Madrid 3e shirt voor 2019-2020 bevat dit logo en is geïnspireerd door de tenues uit de jaren '90. Het Futura logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk. De linkerborst bevat het Atletico Madrid logo. Verder bevat de training top van Atletico Madrid raglanmouwen met aan de onderkant duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de trainingstrui naadloos aansluit op het lichaam. Dit wordt versterkt door het elasthaan dat in de top verwerkt is.

Het Atletico Madrid trainingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten ook het Futura logo in het rood. Verder heeft de trainingsbroek van Atleti dezelfde kenmerken als we altijd gewend zijn. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Verder heeft de broek een tapered fit, wat betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Bovendien is de broek uitgerust met twee zakken. Zoals altijd zijn de trainingspakken van Atletico Madrid ook dit jaar weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Joao Felix, Herrera, Lodi, Costa, Correa, Trippier, Hermoso en andere sterspelers. Check ook het andere Atletico Madrid trainingspak. 

Atletico Madrid trainingspak Champions League kopen

Het grijze Atletico Madrid trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De trainingstrui en de broek kunnen los van elkaar besteld worden. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) hebben beide items een prijs van € 64,95 en voor kinderen zijn de trui en de trainingsbroek € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Atletico Madrid trainingspak in deze SHOP 

of deze winkel!