Atletico Madrid trainingspak 2019-2020

Atletico Madrid draagt komend seizoen een nieuw trainingspak. Dit nieuwe trainingspak is vorige week tegelijkertijd met het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt voor 2019-20 gelanceerd. Dit nieuwe pak wordt door de Madrilenen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden gedurende dit seizoen. De nieuwe trainingscollectie van Atletico Madrid is een ode aan het winnen van de Europa League finale in 2010. Om die reden heeft de gehele trainingscollectie, dus ook het nieuwe pak, de traditionele clubkleuren van Los Colchoneros.

Bestel je nieuwe Atletico Madrid pak vanaf nu  in deze SHOP of deze winkel! 

 

Atletico Madrid trainingstrui en trainingsbroek 2019-20

Het Atletico Madrid trainingspak voor 2019-2020 bestaat ook dit seizoen weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items zijn geïnspireerd door het Vapor template van Nike. De training top van Atletico heeft een felle tint rood (door Nike ''Challenge Red'' genoemd) en wordt gekenmerkt door het flitsende patroon van zigzagstrepen over de mouwen. Dit seizoen zijn de training tops gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en spandex (9%), welke als kenmerk heeft dat de trainingstrui getailleerd om het lichaam valt. Dit effect wordt ook nog eens versterkt door e duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze zorgen ook voor een nog strakkere fit. De training sweater van Atletico Madrid is bovendien uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst. Op de borst staan de logo's van de club en Nike en het logo van Plus500 Trade Online staat op het midden van de tops in het zwart. Ook de taping aan de binnenkant en achterkant van de hals is zwart.

De trainingsbroek van Atletico Madrid heeft dezelfde kleurencombinatie als de training sweater. Deze is echter zwart met een rode taping aan de zijkanten. Deze taping is verdeeld in dunne strepen. Verder bevatten de trainingsbroeken dezelfde kenmerken als we gewend zijn. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Verder heeft de trainingsbroek van Atletico Madrid de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de Atletico Madrid trainingsbroek is uitgerust met een enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je schoenen en sneakers aan en uit kunt doen. De pakken bevatten ook weer de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie.

Gaat Atletico Madrid in dit pak het succes van 2010 herhalen? Feit is dat na dit seizoen de successen van de club zich aan elkaar regen. Na 2010 won de club namelijk nog negen andere titels, waaronder nog eens twee keer de Europa League. Het nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Griezmann, Diego Costa, Morata, Saul, Koke, Partey en nog meer sterspelers.

Atletico Madrid trainingspak bestellen

Het nieuwe, rode Atletico Madrid trainingspak voor 2019-20 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. Dit kan voor kinderen en volwassenen. De prijs van de training top en trainingsbroek is voor volwassenen € 65,- en voor kinderen € 55,-. Check ook andere Atletico Madrid producten in deze winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwe Atletico Madrid trainingspak in deze SHOP 

of deze winkel!