Atletico Madrid thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en Atletico Madrid met de leus: ''CREE Y VENCE'' (Geloof & overwin). Dit tenue wordt door de club uit de Spaanse hoofdstad gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in het Estadio Wanda Metropolitano gedurende 2019-2020. Dit zou overigens zomaar het laatste thuisshirt van Nike kunnen zijn. Er gaan namelijk geruchten dat Puma vanaf het seizoen 2020-2021 de nieuwe kledingsponsor van ''Los Colchoneros'' wordt. Dat is overigens allerminst zeker. Nike en de club hebben nog een contract tot 2026. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2001 kledingsponsor van Atleti. Voor komend seizoen is het nog even genieten van het nieuwe thuisshirt. Check hieronder alle details! 

Bestel het nieuwe Atletico Madrid voetbalshirt voor 2019-2020 direct in DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of deze winkel! 

Atlético Madrid thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt voor 2019-2020 heeft een vrij klassiek design. Nadat het shirt de afgelopen twee seizoenen flitsende banen had, heeft het tenue dit seizoen een wat meer retro achtige uitstraling. De laatste keer dat Atletico een klassiek thuisshirt had, was in 2016-2017. Qua design is het nieuwe voetbalshirt gebaseerd op het shirt van 2009-2010, wat komend jaar tien jaar geleden is. In dit voetbalshirt won Atletico Madrid de UEFA Cup Finale. In de finale versloeg Atletico Madrid Fulham met 2-1 door twee doelpunten van Forlan in de HSH Nordbank Arena in Hamburg. Andere sterspelers van dit elftal waren Aguero, Ujfalusi, Reyes en De Gea. Het winnen van de UEFA Cup in 2010 was het begin van een succesvolle periode van de Spaanse club. Daarna won de club ook nog negen andere titels: één keer La Liga, drie keer de Europa League, één keer de Copa del Rey, drie keer de UEFA Super Cup en één keer de Spaanse  Super Cup.

De banen op het nieuwe voetbalshirt van de Madrilenen zijn wat dit jaar wat dunner. De voorkant van het tenue bevat vier witte banen en vijf rode banen. Verder bevat het tenue de kenmerken van het Vapor template van Nike. Het voetbalshirt is uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een blauwe taping en deze taping loopt door in de nek over de achterkant van het voetbalshirt. In dit gedeelte is de Spaanse vlag verwerkt. De binnenkant van het shirt bevat ook nog een detail. Hier prijkt het oprichtingsjaar van de club van trainer Diego Simeone: 1902. In de 0 is een graphic van de Neptunesfontein in Madrid verwerkt. Hier vieren de supporters van Atléti altijd belangrijke prijzen, alsook het winnen van de UEFA Cup in 2010. De bovenkant van de achterkant van het voetbalshirt bevat verder ook nog een design van rode en witte golven. De rechter borst van het voetbalshirt is uitgerust met een blauwe swoosh. De andere borst is uitgerust met het embleem van de club en op het midden van het tenue staat sponsor PLUS500. De linkermouw bevat het logo van subsponsor HYUNDAI.

Het nieuwe thuistenue van Atletico Madrid wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen van het Atletico Madrid tenue voor 2019-20 zijn geheel rood met op het midden een blauwe lijn. Onder deze lijn staat een witte swoosh en de naam van de club: Atlético. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Atletico Madrid voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Joao Felix, Hermoso, Morata, Diego Costa, Correa, Filipe Luis, Saul en nog meer sterspelers. Check ook het zwarte Atletico Madrid uitshirt voor 2019-2020. 

Atletico Madrid voetbalshirt kopen

Het nieuwe Atlético Madrid shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164, 176). De voetbalbroekjes zijn € 35,- voor kinderen en voor volwassenen € 40,-. De sokken scoor je voor € 18,- Beide shirts kun je uiteraard laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Ben je op zoek naar andere producten van de club? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Atletico Madrid shirt vanaf nu in in DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of deze winkel!