Atletico Madrid uitshirt 2019-2020

Atletico Madrid en Nike hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd met de bekende campagneleus: ‘’CREE Y VENCE’’ (Geloof & overwin). In dit nieuwe tenue spelen de Madrilenen de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-20. Atletico eindigde afgelopen seizoen als tweede achter Barcelona en speelt daarom voor het zevende seizoen achtereen in de Champions League. Dat doet de club in ieder geval in een lekker agressief uittenue. Nike is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de tenues van ‘’Los Colchoneros.’’ Het Amerikaanse sportmerk is al sinds 1998 kledingsponsor.

Direct fan van dit gruwelijke uitshirt van Atleti? Bestel het exclusief in deze NIKE winkel of DEZE SHOP! 

Zwart Atletico Madrid uit shirt en tenue 2019-2020

Het Atletico Madrid uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen geheel zwart met fel rode accenten. Deze fel rode details komen terug in een dunne streep aan de onderkant van de mouwen en in de taping aan de binnenkant van de hals. Deze is namelijk zwart met aan de zijkanten twee rode lijnen. Deze taping is ook in de nek op de achterkant van het tenue zichtbaar. Ook alle logo’s op het tenue zijn fel rood. De swoosh van Nike en het logo van Atletico op de borst hebben deze tint en hetzelfde geldt voor de logo’s van sponsoren PLUS500 (op het midden van het tenue) en Hyundai (op de linkermouw). De hals van het tenue betreft een Vapor hals. Dit is een combinatie van een diagonale en rechte hals. De mouwen zijn weer uitgerust met de flitsende zigzagstrepen van het Vapor template van Nike. Uiteraard heeft het uitshirt ook een speciaal detail. De binnenkant van de hals bevat namelijk een print van de Spaanse vlag. Het nieuwe uittenue wordt compleet gemaakt door een geheel zwart voetbalbroekje met ook weer fel rode logo’s en ook de kousen zijn zwart met aan de bovenkant twee fel rode strepen en daaronder het Nike logo met de naam van de club: ATLETICO.

We hebben ook bij dit tenue weer een reactie van Nike Football Apparel Senior Design Director Pete Hoppins: ‘’Atletico Madrid heeft een inspirerende over-mijn-lijk mentaliteit. Ze vechten altijd wanneer ze voor een belangrijke uitdaging staan. Dit tenue is een ode aan die mentaliteit, die hen heeft geholpen de top van het mondiale voetbal te bereiken.’’

De authentic Atletico Madrid tenues zijn weer uitgerust met de Vaporknit technologie en de stadium/replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Atletico Madrid uitshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als João Félix, Herrera, Diego Costa, Correa, Morata, Koke, Hermoso, Arias en nog meer sterspelers. Check ook het Atletico Madrid thuisshirt voor 2019-2020. 

Atletico Madrid uitshirt 2019-2020 bestellen

Het zwarte Atletico Madrid uitshirt voor 2019-2020 kun je per direct bestellen. De Vapor Match versie van het tenue heeft een prijs van EU 139,95 en de replica shirts bestel je voor volwassenen voor EU 84,95 en voor kinderen voor EU 69,95. De voetbalbroekjes zijn vanaf EU 34,95 beschikbaar en de kousen vanaf 17,95. In deze shops kun je de tenues van Atleti ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel het nieuwe Atletico Madrid uitshirt direct in deze NIKE winkel! 

OF DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

Atletico Madrid uitshirt 2019-2020

Atletico Madrid uitshirt 2019-2020