14 september 2019

Atletico Madrid 3e voetbalshirt 2019-2020

Vandaag is het nieuwe Atletico Madrid Champions League uitshirt of 3e shirt voor 2019-2020 gelanceerd met de bekende leus: CREE Y VENCE! (Geloof en Overwin). In dit nieuwe tenue spelen de Madrilenen met name de wedstrijden in het miljardenbal. In de groepsfase van het toernooi neemt het keurkorps van trainer Diego Simeone het dit jaar op tegen Juventus, Bayer Leverkusen en Lokomotiv Moskou in poule D. Het tenue wordt ongetwijfeld ook gedragen tijdens een aantal wedstrijden in de Spaanse competitie en beker. Evenals alle andere alternatieve uitshirts van Nike heeft het nieuwe tenue van Atletico Madrid een heerlijke jaren '90 twist! Benieuwd naar het design? Check! 

Nu al fan van het Atletico Madrid 3e shirt voor 2019-2020? Bestel het exclusief in DEZE SHOP (inclusief officiële en jaren '90 bedrukking) of de NIKE SHOP! 

 

Lichtblauw Atletico Madrid uitshirt Champions League 2019/20

Ook het nieuwe Atletico Madrid 3e shirt voor 2019-2020 haalt haar inspiratie uit het design van de voetbalshirts van Nike in de jaren '90, zo ook de shirts van de glorieperiode van Atleti. In 1996 werd de club kampioen. Het jaren '90 design komt met name terug in de kraag van het tenue. Deze oldskool kraag is deels diagonaal, maar bevat ook een recht gedeelte. Het diagonale gedeelte is overwegend navy blauw en het rechte gedeelte van de hals bevat twee dunne navy blauwe lijnen met daartussen zeven sterren. Deze zeven sterren verwijzen naar de sterren uit het logo van Atletico Madrid. Dit zijn bovendien de sterren van de vlag en het wapen van de stad Madrid. De zeven sterren staan symbool voor de sterren uit het sterrenbeeld Grote Beer en iedere ster vertegenwoordigt één van de zeven eenheden van de provincie Madrid (Madrid, Alcala de Henares, Torrelaguna, San Martin de Valdeiglesias, El Ecorial, Getafe en Chinchón). De navy blauwe details komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het alternatieve uittenue van Atletico Madrid licht blauw met een all-over print van diagonale zigzagstrepen. In deze strepen is de bijnaam van de Spaanse topclub verwerkt: ATLETI. De rechterborst van het tenue is uitgerust met het logo van Nike. Dit betreft het zogenaamde Nike Futura logo. Dit logo werd door het Amerikaanse sportmerk voor het laatst in de jaren '90 op voetbaltenues gebruikt en is nu weer terug op alle 3e shirts van de grote clubs waarvan Nike kledingsponsor is. Nike verzorgt sinds 2001 de tenues van ''Los Colchoneros.'' De andere borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het tenue prijkt sponsor Plus500 Trade Online. Het tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant een blauwe band en op het midden het Nike Futura logo. 

We hebben ook nog een reactie van Nike design director Pete Hoppins: ''Een lichtblauw voetbalshirt pas perfect bij het jaren '90 thema. Ik hoop dat de fans de terugkeer van het lichtblauwe jaren '90 tenue op prijs stellen.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Atletico Madrid Champions League uitshirt voor 2019-2020 Dit tenue wordt vanaf deze nu gedragen door spelers als João Félix, Lodi, Trippier, Diego Costa, Herrera, Correa, Hermoso, Morata, Lllorente en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Atletico Madrid 3e voetbalshirt 2019/20 kopen

Het Atletico Madrid 3e voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. Het voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95.  In deze winkels heb je de mogelijkheid het tenue te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op de Atletico Madrid tenues dragen in de Champions League dit seizoen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Atletico Madrid shirt altijd in in DEZE SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of deze winkel! 

Atletico Madrid Champions League uitshirt 2019-2020