Atletico Madrid draagt retro trainingsjack Nike tijdens 2023-2024

De spelers van Atlético Madrid dragen tijdens de voorbereiding op de uitwedstrijden tijdens het seizoen een opvallend Atlético Madrid retro trainingsjack! Het nieuwe trainingsjack van ''Los Colchoneros'' bevat uiteraard weer de nieuwste performance technologieën van kledingsponsor Nike, maar heeft qua design een retro look! Dat heeft alles te maken met het 120 jarig bestaan van de club uit Madrid. Het nieuwe Atlético Madrid anthem trainingsjack is onderdeel van de collectie rondom het uitshirt, dat geheel in het teken staat van het jubileum van de club uit de Spaanse hoofdstad. Het anthem trainingsjack is het jack dat door de spelers gedragen wordt wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de uitwedstrijden.

Design

Het Atlético de Madrid anthem trainingsjack 2023-2024 is overwegend blauw met witte mouwen. Tijdens de beginperiode van de club (rond 1903) droegen de Madrilenen blauw/witte voetbalshirts met een half-om-half design. De reden hiervan was dat ook Athletic Bilbao in blauw/witte voetbalshirts speelde en Atlético Madrid in de eerste jaren na de oprichting een dependance was van Bilbao. Toen Athletic Bilbao na een aantal jaren de clubkleuren en de voetbalshirts veranderde naar rood/wit, deed Atlético Madrid hetzelfde. In de eerste jaren van de club heette Atléti nog Athletic Club Sucurcal de Madrid en had de club een ander logo. Dit logo prijkt dan ook op de linkerborst van het anthem trainingsjack. Dit logo wordt gekenmerkt door een cirkel, waarin de C en A in elkaar verwerkt zijn. In het logo zijn ook een riem en een voetbal verwerkt. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike. Het trainingsjack heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike template. De kenmerken van dit template zijn dat het trainingsjack een semi hoge hals bevat met een doorlopende rits. Ter hoogte van de borst bevindt zich een golvend design. De zijkanten van het Atlético Madrid trainingsjack 2023-2024 bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen. Zowel de onderkant van het jack als de onderkant van de mouwen zijn voorzien van geribte boorden. Dit detail zorgt ervoor dat het trainingsjack naadloos aansluit op het lichaam van de spelers.

Kenmerken Atlético Madrid anthem trainingsjack 2023-2024

  • Artikelnummer: DV5043-417
  • Artikelkleur: Blauw/Wit
  • Club: Atlético Madrid
  • Soort: Anthem trainingsjack uitwedstrijden
  • Seizoen: 2023-2024
  • Logo's (Geborduurd): Nike en Athletic Club Sucurcal de Madrid
  • Materiaal: Knit polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit technologie, voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van het trainingsjack en ventilatie
  • Zakken met ritsen
  • Pasvorm: Normaal
  • Doorlopende rits

Atlético Madrid trainingsjack bestellen

Het blauw/witte Atlético Madrid anthem trainingsjack 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) voor € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176): € 74,95. Check in deze winkels ook andere Atlético Madrid fanproducten. Directe levering!