Atletico Madrid 3e voetbalshirt 2020-2021

Atletico Madrid draagt tijdens de Champions League uitwedstrijden dit seizoen een nieuw voetbalshirt. Vandaag hebben Atleti en kledingsponsor Nike namelijk het nieuwe 3e shirt van de club gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Diego Simeone vooral de uitwedstrijden in het miljardenbal. Daarnaast spelen de Madrilenen een aantal La Liga en Copa Del Rey uitwedstrijden in dit tenue. Het 3e shirt dient namelijk als alternatief voor het reguliere Atletico Madrid uitshirt.

Geel Atletico Madrid uitshirt 2020-2021

Het 3e voetbalshirt van Atletico Madrid heeft dit seizoen een opvallende kleur. Het tenue is namelijk fel geel/volt. Deze kleur is geïnspireerd door de zool van de Nike Air Max 90 sneakers. Alle 3e shirts van Nike zijn qua kleuren geïnspireerd door historische Nike Air Max schoenen. Verder bevat het tenue over de voorkant een all-over print. Deze print is weer geïnspireerd door de Fuente de Neptuno, de fontein waarbij de supporters van Atletico de successen van de club vieren. De print is een combinatie van fel geel en wit en bevindt zich over de gehele body van het Atletico Madrid 3e shirt 2020-2021. Verder is het tenue dit seizoen uitgerust met een brede V-hals en kleine opstaande kraag. Alle logo's op het shirt zijn zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het zwart. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2001 de kledingsponsor van '''Los Colchoneros'' en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2026. Op de andere borst prijkt het logo van de Madrilenen en op het midden van de tenues staat sponsor PLUS500. De financiële onderneming is sinds 2015 aan de club verbonden als sponsor. Ook de meshpanelen aan de zijkanten van het shirt zijn zwart Het voetbalbroekje van het Atletico Madrid derde tenue is ook fel geel met zwarte logo's van Nike en de club. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

De nieuwste Atletico Madrid voetbalshirts zijn ook weer uitgerust met de gebruikelijke technologieën van Nike. De authentic tenues bevatten de VaporKnit technologie en de stadium versie zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Beide technologieën zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De Vapor Match tenues vallen daarnaast getailleerd en zijn lichter. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de alternatieve uitshirts van de Spaanse topclub. Deze worden vanaf nu gedragen door spelers als Joao Felix, Llorente, Diego Costa, Partey, Morata, Herrera, Correa, Saul en nog meer spelers en check ook het Atletico Madrid thuisshirt

Geel Atletico Madrid uitshirt bestellen

Het gele Atletico Madrid uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het tenue € 69,95. De Vapor Match versie is € 139,95 en is alleen voor volwassenen te verkrijgen. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Atletico Madrid tenue direct in de Atletico Madrid fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel! 

of deze webshop

Atletico Madrid 3e shirt 2020-2021

Nike Air Max 90 sneakers