3 juli 2020

Atlético Madrid thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door Atletico Madrid en kledingsponsor Nike met de leus: ''Our Heart Unites Us, Atleti Unites Us.'' In dit nieuwe tenue speelt Atletico Madrid de La Liga, Copa del Rey en Europese thuiswedstrijden in het Wanda Metropolitano gedurende 2020-21. Nike is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het tenue van de club uit de Spaanse hoofdstad. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2001 kledingsponsor van Atléti en blijft dit tot 2026. Check nu ook het Atletico Madrid uitshirt 2020-2021

Atlético Madrid thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Atlético Madrid voetbalshirt staat geheel in het teken van de belangrijkste waarden van de club: talent, hard werken en de band met de supporters, die gekenmerkt door loyaliteit en passie! Het vrij standaard Atlético Madrid thuisshirt van vorig seizoen is dan ook ingeruild voor iets spannender voetbalshirt. Het tenue van Atlético Madrid bevat dit jaar geen rechte, verticale banen. De verticale banen op het tenue hebben het design van penseelstreken en lijken met de hand op het tenue te zijn aangebracht. Dit design is geïnspireerd door de horizontale banen op het Atletico Madrid uitshirt van 1997-1998. In dit seizoen was Puma nog kledingsponsor van de club.

De voorkant van het nieuwe thuistenue bevat vijf rode en vijf witte banen. Daarnaast heeft het tenue ook klassieke kenmerken. Dit komt vooral terug in de kraag van het tenue. Het Atlético Madrid tenue bevat namelijk een marineblauwe polo kraag met twee knopen. De navy blauwe accenten komen ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Dit geldt ook voor de band aan de zijkanten van het tenue. Deze band is vrij breed en is onderdeel van een nieuw template van Nike. Ook het Nederlands Elftal Euro 2020 voetbalshirt bevat deze band aan de zijkanten. De rechterborst van het voetbalshirt bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het clublogo van de Spaanse club. Plus500 is sinds 2015 de hoofdsponsor van de club en blijf dit in ieder geval nog tot 2021. Op de linkermouw prijkt ook dit seizoen weer het logo van subsponsor Hyundai en verder bevindt zich nog een detail op de achterkant van het tenue, in de nek. Hier prijkt namelijk de Spaanse vlag. 

Het nieuwe Atlético Madrid thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode band. De broekjes bevatten ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen zijn geheel rood met een witte swoosh. Op de sokken staat ook de bijnaam van de club: Atléti. Van het tenue bestaan weer twee versies. De authentic versie is uitgerust met de Nike VaporKnit technologie en de replica tenues met de Nike Dri Fit technologie. De authentic tenues vallen getailleerder en zijn bovendien lichter. Beide systemen zorgen voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als João Félix, Diego Costa, Morata, Herrera, Partey, Koke, Giménez en andere sterren. 

Atlético Madrid voetbalshirt bestellen

Het Atlético Madrid Nike voetbalshirt 2020-21 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL en voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is het tenue € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De voetbalbroekjes zijn € 34,95 in kindermaten en € 39,95 voor volwassenen en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel je Atletico Madrid tenue direct in de Atletico Madrid fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel! 

of deze webshop

Atletico Madrid voetbalshirt 2020-2021

Atletico Madrid thuisshirt 2020-2021