1 augustus 2020

Atletico Madrid uitshirt 2020-2021

Atletico Madrid en Nike hebben vandaag het nieuwe Atletico Madrid uitshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe uittenue speelt Atléti de La Liga, Copa Del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Het thema van het nieuwe uitshirt is een bekende! Evenals het 3e shirt van het seizoen 2018-2019 is het tenue geïnspireerd door de ''Fuente de Neptuno'', de fontein van Neptunus in Madrid. Daar vertellen we straks meer over. Nike is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de Atletico Madrid tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2001 kledingsponsor van de Madrilenen en blijft dit tot 2026.

Blauw Atletico Madrid uit shirt en tenue 2020-2021

Het thema van het nieuwe Atletico Madrid uitshirt 2020-2021 is dus de ''Fuente de Neptuno.'' Dit is één van de meest iconische monumenten in het stadscentrum van Madrid en het is dé plek waar de fans van Atletico Madrid de overwinningen en met name de prijzen van de club vieren. Het nieuwe Atletico Madrid uitshirt is overwegend blauw en bevat een all-over print van flitsende gradiënt strepen. Dit design komt ook terug in de hals van het voetbalshirt. Dit betreft een rode, ronde hals met flitsende strepen. Deze opvallende strepen komen ook terug aan de zijkanten van het nieuwe Atletico Madrid uittenue en lijken zelfs wat weg te hebben van de bekende adidas trademark strepen. Alle logo's op het Atletico Madrid uitshirt 2020-2021 zijn ook rood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het clublogo van de club uit de Spaanse hoofdstad in het rood/blauw. Ook sponsor PLUS500 prijkt in het rood op de mouwen en subsponsor Hyundai staat op de linkermouw. In de hals van het voetbalshirt is nog een speciael graphic verwerkt, welke verwijst naar de ''Fuente de Neptuno'' en daaronder is de bijnaam van de club verwerkt: ATLETI. Het Atletico Madrid voetbalbroekje is dit jaar ook geheel blauw met rode logo's van Nike en de club. De kousen van het Atletico Madrid uittenue zijn aan de bovenkant blauw en naar de onderkant lopen dit over in het rood middels een special effect van gradiënt strepen. 

Atletico Madrid middenvelder Marcos Llorente is enthousiast over het design van het nieuwe uitshirt: ''Dit voetbalshirt is fantastisch. De blauwe kleur trekt direct je aandacht en ook de rode kleur springt er direct uit. Ik houd van de subtiele strepen en denk dat dit tenue hoe dan ook populair is bij de spelers en onze supporters.''

De spelers van Atletico Madrid dragen ook dit seizoen Vapor Match versie van het tenue. Deze zogenaamde authentic voetbalshirts zijn uitgerust met de Vaporknit technologie. Deze tenues vallen strakker en zijn lichter dan de replica tenues, welke de Dri Fit technologie van Nike bevatten. Beide technologieën zorgen voor de perfecte afvoer van zweet en vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Atletico Madrid uitshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Joao Felix, Llorente, Diego Costa, Partey, Morata, Sául, Herrera, Gimenez en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Atletico Madrid uitshirt 2020-2021.

Atlético Madrid uitshirt bestellen

Het Atlético Madrid uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL en voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is het tenue € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De voetbalbroekjes zijn € 34,95 in kindermaten en € 39,95 voor volwassenen en de kousen zijn € 17,95. De Vapor Match tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en hebben een prijs van € 139,95. In de onderstaande winkels kun je het tenue van Atletico Madrid ook laten bedrukken met een naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Atletico Madrid tenue altijd in deze winkel! 

of deze webshop

of in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking)

Atletico Madrid uitshirt 2020-2021