12 september 2017

Atletico Madrid 3e shirt 2017-2018

Atlético Madrid en Nike hebben nu ook een nieuw 3e shirt voor de club gelanceerd. Supporters van Atlético Madrid waren eerder dit jaar een petitie gestart voor een alternatief uitshirt of 3e shirt voor de Madrilenen. Waar andere grote clubs, waarvan Nike kledingsponsor is, jaarlijks in september een 3e shirt kregen, werd Atlético Madrid altijd gepasseerd. Dit seizoen is het dan zover. In dit nieuwe shirt speelt Atlético Madrid vooral de uitwedstrijden in de Champions League. In dit shirt neemt de club het in ieder geval op tegen AS Roma, Chelsea en FC Quarabag. Bovendien speelt de club een aantal wedstrijden in dit shirt in de Spaanse competitie en de beker. Check hieronder de details van het opvallende voetbalshirt.

Atletico Madrid camouflage 3e shirt en tenue 2017-2018

Zoals alle andere 3e shirts of alternatieve uitshirts van Nike wordt het nieuwe tenue van Atletico Madrid gekenmerkt door de all over camouflage print. Deze navy blauwe (''SPACE BLUE'') print bevindt zich zowel aan de voor- als de achterkant van het tenue. Verder bevat het nieuwe 3e shirt van de club uit Madrid ook roze (''LASER PINK'') accenten. Deze accenten komen terug in de logo's van Nike en Atletico op de borst. Nike is al sinds 2001 kledingsponsor van Atletico. Het logo van de club betreft het nieuwe logo. Check meer informatie over het nieuwe Atletico Madrid logo. Verder staat ook het embleem van sponsor PLUS500 in het roze op het midden van het shirt. Daarnaast is de strip over de schouders en mouwen roze. Deze strip wordt op het midden onderbroken om plaats te maken voor de verschillende badges. Tijdens de wedstrijden in de Champions League draagt Atletico de Champions League en respect badge op de mouwen en tijdens de wedstrijden in de competitie de LFP badge. Het nieuwe 3e shirt wordt bovendien gekenmerkt door de crew neck met ribbels. De achterkant van het nieuwe shirt bevat nog een speciaal detail. Aan de onderkant is namelijk de naam van de club, middels een watermerk, verwerkt: ATLETICO.

Uniek aan het nieuwe tenue is dat deze compleet wordt gemaakt door een voetbalbroekje met all-over camo print. Dit broekje bevat aan de zijkanten een strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en Nike en de bovenkant van het short is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De kousen zijn ook space blue en bevatten in het roze de swoosh van Nike en de de naam van de club. 

Zoals alle tenues van Nike zijn deze tenues ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues zijn bovendien uitgerust met de Aeroswift technology. Check meer over deze revolutionaire technologie hieronder. Check ook het nieuwste thuisshirt en uitshirt van de club.

Atletico Madrid 3e shirt kopen

Het nieuwe camouflage shirt van Atletico Madrid kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online winkels. De tenues kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Het bijbehorende broekje heeft voor kinderen een prijs van € 34,95 en voor volwassenen een prijs van € 39,95. De kousen zijn € 17,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder.

Scoor het voetbalshirt exclusief in deze deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze online Atletico Madrid winkel!

of deze online winkel!

 

Atletico Madrid authentic VAPOR MATCH voetbalshirt

Atlético Madrid en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AeroSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.