22 juli 2017

Atletico Madrid uitshirt 2017-2018

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van Atletcio Madrid hebben Nike en de club van trainer Diego Simeone het nieuwe uitshirt gepresenteerd. In dit nieuwe shirt speelt Atletico de uitwedstrijden in de Spaanse La Liga, Copa del Rey en Champions League gedurende 2017-2018. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van ''Los Colchoneros.'' Deze samenwerking dateert al van 2001 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2026. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van de Spaanse club.

Atletico Madrid uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Atletico Madrid uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen overwegend geel/goud en bevat daarnaast navy blauwe details. Deze navy blauwe details komen terug in de band achter de v-hals en in een strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. De swoosh van Nike prijkt op de rechter borst van het shirt en ook het logo van sponsor TRADE+ Plus500 op het midden van het uitshirt is navy blauw. De linker borst van het nieuwe uittenue is uitgerust met het nieuwe logo van de club. Vanaf 2017-2018 dragen de Madrilenen een wat moderner logo op de tenues en kleding. Dit logo heeft nog dezelfde kenmerken zoals de beer bij de boom, de zeven sterren en de rode en witte verticale banen, maar heeft alleen een wat modernere look. Een speciaal detail is nog te vinden aan de binnenkant van de kraag. Hier bevindt zich een afbeelding van de Spaanse vlag.

Het uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje met aan de zijkanten een gele strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn. Op de broekjes staan ook de swoosh van Nike en het nieuwe embleem van de club. De kousen zijn geel met aan de achterkant flitsende, blauwe strepen. Daarnaast staan in het blauw het logo van de club en een deel van de naam van de club (ATLETICO) op de voetbalsokken. Zoals alle tenues van Nike zijn de voetbalshirts van Atletico Madrid dit jaar uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic VAPOR MATCH tenues zijn daarnaast uitgerust met de AeroSwift technology. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Griezmann, Torres, Godin, Carrasco, Saul, Koke, Gimenez, Gameiro en andere spelers. Check ook het nieuwe Atletico Madrid thuisshirt.

Atletico Madrid uitshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Atletico Madrid voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt is € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Het broekje heeft een prijs van € 34,95 voor KIDS en € 39,95 voor volwassenen. De kousen zijn € 17,95. De tenues zijn hoe dan ook beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare Atletico Madrid producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Atletico Madrid uitshirt in deze officiële SHOP! (inclusief vette t-shirts)

of in de online shop van NIKE!