3 juli 2020

Atlético Madrid trainingsjack 2020-2021

De nieuwe Atletico Madrid trainingscollectie voor 2020-2021 is bekend en bevat ook weer een nieuw Atlético Madrid trainingsjack.  Dit is overigens niet het trainingsjack van het trainingspak, maar het zogenaamde anthem jack. Dit jack wordt maar heel even door het keurkorps van Diego Simeone gedragen op de weg van de kleedkamer naar het veld. Dit betreft het trainingsjack waarin de spelers het veld betreden voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2020-2021.

Het donkerblauwe Atletico Madrid anthem trainingsjack | Stijlvol om het veld te betreden

Het nieuwe Atletico Madrid trainingsjack heeft evenals afgelopen seizoen het zogenaamde I96 template. Dit template wordt met name gekenmerkt door het colour Block design net onder de borst. Hier bevindt zich namelijk een brede, horizontale band met een print van verticale rode en witte blokken. Het lijkt erop alsof deze banen met de hand op het jack zijn aangebracht. Hetzelfde design zien we terug op het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt 2020-2021. Dit zogenaamde colour Block design loopt door over de achterkant van het trainingsjack. Een ander kenmerk van het I96 template is de taping over de schouders en mouwen. Ook deze taping is in stijl van één van de clubkleuren van de club uit de Spaanse hoofdstad, namelijk rood. Op de rechterborst prijkt ook de swoosh van Nike in het rood. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2001 kledingsponsor van ‘’Los Colchoneros.’’ Het Atlético Madrid trainingsjack is verder marine blauw en wordt gekenmerkt door de hoge hals met een doorlopende rits. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken en op de linkerborst prijkt het clubembleem van de Madrilenen.

Het nieuwe Atletico Madrid trainingsjack is overigens qua kleuren lastig te combineren met de trainingsbroek van het Atletico Madrid trainingspak 2020-2021. Deze is, evenals de training sweater van het pak, overwegend beige. Uiteraard kan het wel, maar zelf twijfelen we of het de perfecte combinatie is. Check hieronder in ieder geval nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingsjack, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Joao Felix, Diego Costa, Llorente, Morata, Felipe, Herrera en nog meer spelers.

Atlético Madrid trainingsjack bestellen

Het donkerblauwe Atlético Madrid trainingsjack voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het jack is € 84,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) & € 69,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check in de onderstaande webshops ook nog producten van afgelopen seizoen!

Bestel je Atletico Madrid trainingsjack altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

of deze webwinkel! 

Atletico Madrid trainingsjack 2020-2021