3 juli 2020

Atletico Madrid trainingspak 2020-2021

Atletico Madrid en Nike hebben vandaag naast de nieuwe Atletico Madrid voetbalshirts ook de trainingskleding van de club gelanceerd, waaronder het nieuwe trainingspak. Dit trainingspak wordt door Atléti gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in 2020-2021. De club draagt ook een zwart Atletico Madrid trainingspak. Dit pak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal. Alle nieuwe Atletico Madrid pakken zijn geheel in stijl van het nieuwe template van Nike en bestaat uit een trainingstrui en trainingsbroek.

Leger groene Atletico Madrid trainingstrui en trainingsbroek 2020-21 

Het nieuwe trainingspak van Atlético Madrid ziet er op het oog wat grauw uit. Dat komt vooral door de kleur die Nike voor het pak gebruikt heeft: leger groen. Zowel de trainingstrui als de trainingsbroek van het Atletico Madrid trainingspak voor 2020-2021 hebben deze kleur. Beide items zijn geheel in stijl van het template dat Nike geïntroduceerd heeft voor de trainingspakken van dit seizoen, het zogenaamde Strike template. Dit template komt met name tot uiting op de mouwen van de training tops van Atletico Madrid. De mouwen bevatten namelijk een all-over print van golven en zijn bovendien uitgerust met een diagonale lichtbruine band net boven de ellebogen. Ook deze diagonale band is kenmerken voor het nieuwe Strike template van Nike. Wat ook iconisch is voor dit template is dat de swoosh van Nike niet meer op de rechterborst staat, maar verplaatst is naar de bovenkant van de mouwen. Het embleem van de Madrilenen staat nog wel ''gewoon'' op de linkerborst en het logo van sponsor Plus500 staat in het lichtbruin op het midden van de nieuwe Atletico Madrid training sweater. Verder bevat het nieuwe Atlético Madrid pak dezelfde features als we gewend zijn van de Nike trainingstruien. De sweater is voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de training sweater naadloos aansluit op het lichaam. Het trainingspak kun je ook combineren met een Atletico Madrid trainingsjack in dezelfde stijl.

De trainingsbroek van het Atletico Madrid trainingspak heeft dezelfde kleuren als de training top en het trainingsjack. Ook deze is legergroen en bevat net onder de knieën een diagonale band in het lichtbruin/beige. Dit is ook de kleur van de swoosh van Nike op het linker bovenbeen. De andere pijp is voorzien van het logo van de club van trainer Diego Simeone. Verder heeft de nieuwe trainingsbroek de gebruikelijke features. De zijkanten zijn voorzien van zakken. De bovenkant bevat een tailleband en de onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Verder heeft de Atletico Madrid trainingsbroek weer de iconische toelopende fit, wat inhoudt dat de broek strak valt om de enkels en kuiten. De trainingspakken van Nike zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van zweet naar de buitenkant van het pak & bovendien voor ventilatie. Hierdoor is het een ideaal trainingspak om in te trainen, maar natuurlijk ook om op straat te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak van de club uit de Spaanse hoofdstad, die vanaf nu door alle sterren van de club gedragen wordt. 

Atletico Madrid trainingspak bestellen

Het nieuwe Atletico Madrid Nike trainingspak kun je dus ook pas vanaf nu bestellen. De prijzen van het trainingspak zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassenen (maten S, M, L, Xl en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158 en 170) zijn deze € 54,95. Het pak met trainingsjack is voor volwassenen € 119,95 en voor kinderen € 99,95. Check in deze winkels ook nog de pakken van dit seizoen!

Bestel je Atletico Madrid trainingspak direct in deze webwinkel! 

of deze SHOP!

of deze SHOP

Atletico Madrid trainingspak 2020-2021