23 september 2020

Atletico Madrid trainingspak Champions League 2020-2021

Atletico Madrid draagt dit seizoen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden het nieuwe Atletico Madrid Champions League trainingspak 2020-2021. Dit pak is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. We moeten toegeven dat dit nieuwe trainingspak een wat opvallender design heeft dan het eerder gelanceerde Atletico Madrid trainingspak 2020-2021. De kleuren van dit pak zijn namelijk geïnspireerd door de kleuren van het Atletico Madrid 3e shirt 2020-2021.

Zwart/grijs/geel Atletico Madrid training sweater en trainingsbroek

Dat is niet gek ook, Atletico Madrid speelt de meeste uitwedstrijden in de Champions League namelijk in het fel gele uitshirt. De kleur van dit tenue is geïnsprieerd door de iconische Nike Air Max 90 sneakers en daarnaast is het tenue een eerbetoon aan de Fuente de Neptuno, de plek waar de successen van de club in de binnenstad gevierd worden. De fel gele accenten komen terug in de diagonale band over de mouwen van de trainingstrui. Deze diagonale band is iconisch voor het Strike template van Nike. Een ander kenmerk van dit template is de verplaatsing van de swoosh naar de mouwen. Deze staat niet meer op de rechterborst, maar boven de band op de mouwen en is op het Atletico Madrid Champions League trainingspak fel geel. Ook het Atletico Madrid logo is voorzien van ''Volt'' accenten. Verder is de training top overwegend zwart. De onderkant van de mouwen vormen een uitzondering daarop. Deze zijn vanaf de fel gele band grijs. De functionele kenmerken van het Atletico Madrid trainingspak zijn hetzelfde als alle andere trainingspakken van Nike. De training top is gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Deze elastische stof zorgt ervoor dat de trainingstrui strak om het lichaam valt en dan ook naadloos aansluit. Ook de duimgaten aan de onderkant van de mouwen geven dit effect. De achterkant van de top is net iets langer en dit biedt extra bescherming.

Het nieuwe Atletico Madrid trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een lichtgrijze trainingsbroek met ook weer een fel gele, diagonale band aan de bovenkant. Dit is ook de kleur van de logo's van Nike en de club, welke net boven deze band geplaatst zijn. Ook de Atletico Madrid trainingsbroek heeft de gebruikelijke functionele details. De bovenkant is uitgerust met een tailleband, waarmee je de fit van de broek aan kunt passen en de zijkanten van de bovenzijde bevat twee zakken met een rits, waarin je spullen op kunt bergen. Verder heeft de trainingsbroek een tapered fit en bevatten de onderkant van de pijpen enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De broek is van hetzelfde elastische materiaal gemaakt als de training sweater en beide items zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te sporten en casual te dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak dat in de aanloop naar de Champions League wedstrijden geddragen wordt door spelers als Joao Felix, Diego Costa, Llorente, Partey, Herrera, Gimenez, Saul en andere spelers.

Atletico Madrid Champions League trainingspak bestellen

Het zwart/grijze Atletico Madrid trainingspak kun je vanaf nu bestellen. De broek en de trainingstrui kun je los van elkaar kopen. Voor volwassenen hebben beide items een prijs van € 64,95 en voor kinderen zijn deze producten € 54,95. Het trainingspak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Voor volwassenen is dit pak € 119,95 en voor kinderen € 99,95. Check ook andere Atletico Madrid trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Atletico Madrid trainingspak direct in deze SHOP!

of deze SHOP

of deze webwinkel! 

Atletico Madrid Champions League trainingspak 2020-2021

Champions League trainingspak Atletico Madrid 2020-2021