Aston Villa 3e voetbalshirt 2019-2020

Aston Villa en kledingsponsor Kappa hebben vandaag een nieuw voetbalshirt gelanceerd. Dit betreft het derde tenue, waarin de club uit Birmingham de uitwedstrijden speelt in de Premier League, FA Cup en League. Dit tenue wordt afgewisseld met het reguliere uitshirt van Aston Villa. Kappa is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe van de promovendus. Het Italiaanse sportmerk is sinds deze zomer de kledingsponsor van ''The Villans.'' Vorig seizoen produceerde de club de tenues nog zelf onder het label van LUKE 1977.

Het groene Aston Villa uitshirt 2019-2020: Geïnspireerd door het tenue van 1993-1995

Het nieuwe Aston Villa 3e shirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door één van de voetbalshirts uit de jaren '90 en werd dan ook gepresenteerd door een aantal legendes uit de jaren '90:”Gordon Cowans, Shaun Teale, Tony Daely, Ian Taylor en Bryan Small. Het uitshirt heeft namelijk dezelfde kenmerken als de uitshirts van 1993-1994 en 1994-1995.In 1994 won Aston Villa de League Cup. In de finale van het toernooi versloeg Aston Villa Manchester United met 3-1. De body van het Aston Villa 3e shirt is groen en bevat een design van ruiten met een zwarte omranding. De mouwen van het tenue zijn ook zwart en bevatten een fel rode bies aan de onderkant. Ook alle logo's op het tenue zijn fel rood. De rechterborst en de mouwen bevatten logo van Kappa en de linkerborst is uitgerust met het club logo in een combinatie van fel rood en groen. Ook het embleem van hoofdsponsor W88 staat op het midden van het tenue in het fel rood. Daarnaast is het Aston Villa derde tenue uitgerust met een kleine V-hals. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/groene kousen. Het nieuwe tenue wordt voor het eerst gedragen in de uitwedstrijden tegen Manchester City op 26 oktober 2019. Vanaf dan schitteren spelers als Mings, Moraes, Grealish, Peleteiro, Hassan, Nakamba, El Ghazi, McGinn en andere spelers in dit nieuwe tenue. Check bovendien het Aston Villa thuisshirt. 

Aston Villa uitshirt 2019-20 bestellen

Dit Aston Villa tenue kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de club uit Birmingham. Wil je andere Premier League merchandising bestellen? Check het dan in de onderstaande shop! Directe levering gegarandeerd!

Koop je Aston Villa shirt in DEZE WEBSHOP!