Aston Villa thuisshirt 2019-2020

Aston Villa en Kappa hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit voetbalshirt speelt de club uit Birmingham de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Villa Park gedurende 2019-20. De club van manager Dean Smith eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek in de Championship en won de finale van de play-offs, waardoor het promoveerde naar de Premier League. Vanaf dit seizoen is Kappa kledingsponsor van ''The Villans.'' Het Italiaanse sportmerk volgt Luke 1977 op en tekende met de club een contract voor drie seizoenen.

Aston Villa thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Aston Villa thuisshirt voor 2019-2020 heeft een vrij klassiek design. De body van het voetbalshirt is overwegend bordeaux rood/paars en de mouwen zijn lichtblauw. Bovendien bevat het thuistenue van Villa een subtiele V-hals. Het logo van Kappa staat in het wit op de rechterborst en in het paars op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club uit Birmingham en op het midden van het tenue staat sponsor W88. De rechtermouw bevat de Premier League badge en de andere mouw bevat het logo van BR88. Het nieuwe thuistenue van Aston Villa wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten paarse trademark tekens van Kappa. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant een witte en paarse band. Op de kousen staan tevens de initialen van de Premier League club: AFC. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Aston Villa thuisshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Grealish, McGinn, Peleteiro, El Ghazi, Kodija, Hause en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt van Villa. 

Aston Villa voetbalshirt 2019-20 bestellen

De nieuwe Aston Villa tenues kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het nieuwe tenue is voor volwassenen ongeveer € 84,95 en deze is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kun je het tenue van Villa ook laten bedrukken met en eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Aston Villa shirt in DEZE WEBSHOP!

Aston Villa voetbalshirt 2019-2020

Aston Villa voetbalshirts 2019-2020