Aston Villa derde wedstrijdshirt 2021-2022

Nog meer nieuws uit Engeland, ook het nieuwe derde wedstrijdshirt van Aston Villa is vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Aston Villa. De ploeg van manager Dean Smith draagt dit nieuwe tricot in de Engelse Premier League, FA Cup en League cup gedurende het seizoen 2021-2022. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Aston Villa? Check de details hieronder!

Aston Villa derde wedstrijd shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Aston Villa wordt gekenmerkt door de verschillende blauwe tinten die terugkomen in het shirt. De basiskleur van het tricot is donkerblauw en wordt versierd met diagonale lijnen in een lichtere tint blauw. De biesjes aan de onderkant van de mouwen van het shirt zijn uitgerust met een sierlijk grijze lijn. Deze grijze kleur komt ook terug om de ronde hals van het shirt. Op de rechterborst staat het logo van Kappa, ook deze is grijs van kleur. Het logo van Kappa is ook op beide schouders van het shirt geplaatst. Op de linkerborst prijkt het monochrome clublogo van Aston Villa. Op de borst van het shirt, staat de naam van de hoofdsponsor. CAZOO is deze trotse hoofdsponsor van de Engelse club. Afgelopen seizoen eindigde Aston Villa, aan de hand van Jack Grealish, op de elfde plek in de Premier League. Dit seizoen heeft Villa Jack Grealish voor een recordbedrag verkocht aan Manchester City. De achterkant van het tenue bevat dezelfde all-over print als de voorkant. De subtiele lijn van de biesjes, komt ook terug in de onderkant van het shirt. Op de achterkant van de kraag staat in het grijs de leeuw, uit het logo van Aston Villa. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Aston Villa wordt gecompleteerd door een donkerblauwe voetbalbroek, hierop zijn op de zijkanten een strip met vijf keer het logo van Kappa te vinden, en ook de kousen van het nieuwe tenue zijn donkerblauw van kleur. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue! Of het nieuwe Aston Villa uitshirt 2021-2022

Aston Villa voetbalshirts bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Aston Villa, ontworpen door Kappa, kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het nieuwe tenue is voor volwassenen (Maten S, M, L, XL en XXL)€ 89,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van Aston Villa! Directe levering gegarandeerd!

Koop je Aston Villa voetbalshirt in DEZE SHOP