Aston Villa voetbalshirts 2022-2023

Aston Villa en kledingsponsor Castore Sportswear hebben vandaag de nieuwe Aston Villa voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Birmingham de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. ''The Villans'' eindigden vorig seizoen op de veertiende plek in de Premier League. Vanaf dit seizoen is Castore de kledingsponsor van de Engelse voetbalclub. Het Britse sportmerk volgt Kappa op als kledingsponsor. CAZOO is sinds medio 2020 de hoofdsponsor van Aston Villa.

Aston Villa thuisshirt 2022-2023

Het Aston Villa thuisshirt 2022-2023 heeft dit jaar weer het gebruikelijke design. De body van het voetbalshirt is paars/maroon en de mouwen zijn lichtblauw. Het tenue bevat dit jaar een V-hals met een dunne lichtblauwe lijn. De body van het voetbalshirt is uitgerust met een print van glimmende v-banen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Castore en de linkerborst bevat de badge van de club. Het logo van Aston Villa betreft een siliconen badge. CAZOO staat in het wit op het midden van de Aston Villa voetbalshirts. In de nek op de achterzijde van het Aston Villa thuistenue prijkt een graphic van de leeuw uit het clublogo in het lichtblauw. Het Aston Villa thuistenue 2022-2023 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede paarse band, welke geflankeerd wordt door dunnere lichtblauwe lijnen. De kousen zijn ook overwegend lichtblauw en bevatten aan de bovenkant een wit blok met daarin een lichtblauwe en paarse lijn. Op de kousen prijkt zowel het logo van Castore als de naam van de club: Villa.

Aston Villa uitshirt 2022-2023

Het Aston Villa uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '90. Het voetbalshirt bevat een design van dunne, verticale lichtblauwe banen, waarvan de helft een glimmend effect heeft. Verder bevat het uittenue bordeaux rode accenten. Dit is de kleur van de lijn aan de onderkant van de mouwen, een lijn in de V-hals en een lijn op de schouders. Ook alle logo's op het uittenue zijn bordeaux rood (maroon). De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor CAZOO versiert het midden van het tenue. Dit tenue bevat ook dezelfde details als het thuisshirt. Op de achterkant prijkt een graphic van een leeuw en de binnenkant van de onderkant van het voetbalshirt bevat de tekst: ''BETTER NEVER STOPS''. Het Aston Villa uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de onderkant een dunne bordeaux rode lijn. De kousen zijn ook bordeaux rood en bevatten ana de bovenkant een lichbtlauw vlak met dunne bordeaux rode lijn. Op de kousen staat ook de naam van de club: Villa. 

Zoals alle tenues van Castore zijn de tenues van Aston Villa uitgerust met zogenaamde laser-cut holes voor de perfecte ventilatie. De tenues zijn gemaakt van een rekbaar polyester, voor een optimaal comfort en een perfecte pasvorm.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Aston Villa voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Coutinho, Kamara, Diego Carlos, Ramsey, Douglas Ruiz, Cash, Mings, Watkins, Ings en nog meer spelers.

Aston Villa voetbalshirt bestellen

De Castore Aston Villa voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Engelse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere Aston Villa voetbalshirts? Check het dan in deze winkel of deze webshop! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Aston Villa thuisshirt 2022-2023

aston-villa-thuisshirt-2022-2023

Aston Villa uitshirt 2022-2023

Aston Villa uitshirt 2022-2023