Aston Villa uitshirt 2019-2020

Aston Villa en de nieuwe kledingsponsor Kappa hebben na het nieuwe thuisshirt ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de promovendus de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2019-2020. De club uit Birmingham eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek in de Championship en won de play-off finale ten koste van Derby County. Vanaf dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Kappa kledingsponsor. Dit betekent dat de club voor de productie van de tenues afscheid heeft genomen van het lokale sportmerk Luke. Dit merk produceert overigens wel nog andere kleding van Aston Villa.

Lichtblauw Aston Villa uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Aston Villa uitshirt voor 2019-2020 is overwegend lichtblauw en bevat een design van diagonale, dunne strepen over het tenue. Deze graphic print is geïnspireerd door de poorten van de thuishaven van Aston Villa: Villa Park. Een embleem aan de binnenkant van de ronde hals verwijst hier ook naar. Het uittenue van Villa is verder uitgerust met paarse details en deze zijn met name te vinden in het logo van Kappa op de rechterborst en de mouwen. Ook hoofdsponsor W88 op het midden van de tenues is paars. De linkerborst is uitgerust met het logo van de in 1888 opgerichte club. Het nieuwe uittenue van Aston Villa wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met aan de bovenkant een witte en paarse band. Op de kousen staan ook de initialen van de club van manager Dean Smith: AVFC. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Aston Villa tenue, dat vanaf nu wordt gedragen door spelers als El Ghazi, Mings, Peleteiro, Grealish, McGinn en nog meer sterspelers.

Aston Villa uitshirt 2019-20 bestellen

De nieuwe Aston Villa tenues kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het nieuwe uittenue is voor volwassenen ongeveer € 84,95 en deze is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kun je het tenue van Villa ook laten bedrukken met en eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Aston Villa shirt in DEZE WEBSHOP!

Aston Villa uitshirt 2019-2020