15 januari 2017

AS Roma XZTALS PRADA concept voetbalshirt

Weer een item in de categorie ''concept voetbalshirts.'' Afgelopen week hebben we al een aantal designs gepresenteerd van designer XZTALS. Deze designer ontwerpt fantasie voetbalshirts van verschillende grote clubs. Dit heeft de Engelsman afgelopen week ook gedaan voor AS Roma. De designer lanceerde namelijk een mogelijk 3e shirt voor 2017-2018. Waar op het AS Roma shirt geen shirtsponsor prijkt, heeft XZTALS er op het fantasie shirt wel voor gekozen om een shirtsponsor op het midden van het shirt te plaatsen. Check de details van dit fantasie en fashion voetbalshirt hieronder!

XZTALS heeft een licht roze/ crème 3e shirt voor AS Roma gepresenteerd met een brede hals, waardoor het shirt een jaren '80 uitstraling heeft. Verder bevat het shirt een klein subtiel detail in het wit. Dit is namelijk de kleur van de bies aan de onderkant van de mouwen. Het shirt wordt helemaal afgemaakt door het watermerk van de wolf uit het AS Roma logo over de onderkant van het shirt. Dit logo werd door AS Roma ook veelvuldig gedragen in de jaren '80. Zoals we van XZTALS gewend zijn gebruikt hij liever de vintage logo's van sportmerken op het shirt. Op de rechter borst staan dan niet alleen de swoosh van Nike, maar is voor het vintage Nike sportswear logo gekozen. Op de linker borst prijkt het logo van de club in een monochrome versie. Dit betekent dat het logo in stijl is van de kleur van het shirt en dus licht roze tinten bevat. Om het shirt nog meer een fashion uitstraling te geven, staat er een speciale shirtsponsor op het shirt, het Italiaanse modehuis PRADA! Het AS Roma concept tenue van XZTALS wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en roze kousen.

Check hieronder de foto's van het AS Roma fantasie tenue van XZTALS. Het zou geweldig zijn als AS Roma volgend seizoen in een zelfde soort shirt zou gaan schitteren! Hebben jullie een mening hierover? Deel het gerust!

Wil je het AS Roma voetbalshirt kopen? Check dan ze dan exclusief in deze officiële winkel of in de officiële SHOP van Nike. Directe levering gegarandeerd!

As -roma -concept -shirt -2017