AS Roma uitshirt 2023-2024

AS Roma en kledingsponsor adidas hebben vandaag ook het nieuwe AS Roma uitshirt 2023-2024 gepresenteerd met het motto ''Eternal Future''! Het nieuwe voetbalshirt van ''I Giallorossi'' is een eerbetoon aan verschillende elementen uit de Romeinse architectuur en daar vertellen we straks meer over. In het voetbalshirt speelt het team van trainer José Mourinho de Serie A, Coppa Italia en Europa League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Tijdens sommige wedstrijden draagt Roma het zwarte AS Roma 3e voetbalshirt 2023-2024. Eerder presenteerden adidas en de club uit de Italiaanse hoofdstad als het AS Roma thuisshirt. Adidas is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van AS Roma en is de vervanger van New Balance.

Geïnspireerd door de Romeinse architectuur

Het AS Roma uitshirt 2023-2024 is dit jaar crème, geïnspireerd door marmer, wat symbool staat voor de Capitolijnse geest! Het voetbalshirt bevat bovendien een speciaal patroon dat verwijst naar belangrijke elementen uit de Romeinse architectuur. In de all-over print ontdek je de Korinthische stijl en mozaïeken, die worden gekenmerkt door decoratieve acanthusbladeren en gestileerde bloemmotieven. In het motief komt ook het ASR monogram terug. Deze letters komen ook terug in de nek op de achterkant van het voetbalshirt. De initialen van de club verwijzen naar verschillende oude clublogo's die het ASR monogram bevatten. Alle andere details op het voetbalshirt zijn donker grijs. De adidas trademark strepen op de schouders hebben deze kleur en hetzelfde geldt voor het Adidas logo op de rechterborst. Dit betreft het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt vanaf dit seizoen door het Duitse sportmerk op alle voetbalshirts gebruikt. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten ook een grijze band, die doorloopt naar de onderkant van de achterkant van het uitshirt. Op de linkerborst staat het clublogo. Het AS Roma uittenue wordt compleet gemaakt door een creme voetbalbroekje met op de zijkanten donkergrijze adidas trademark strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de loog's van de club en adidas. De sokken zijn wit met aan de bovenkant drie grijze adidas strepen en op het midden het adidas logo in het grijs.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

AS Roma uitshirt bestellen

Het AS Roma uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 22,95. In deze winkels kun je de voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

AS Roma uitshirt 2023-2024
AS Roma uitshirt 2023-2024
AS Roma uitshirt 2023-2024
AS Roma uitshirt 2023-2024
AS Roma uitshirt 2023-2024