AS Roma uitshirt 2022-2023

Het nieuwe uittenue van de allereerste winnaar van de Euro Conference League is vandaag officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van dit tricot is het Amerikaanse sportmerk New Balance. New Balance is sinds de zomer van 2021 de trotse kledingsponsor van de Italiaanse club. In dit nieuwe tenue speelt de ploeg van de Portugese trainer José Mourinho de uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en in de Europa League. Ook de Nederlanders Rick Karsdorp en Gini Wijnaldum spelen aankomend seizoen in dit nieuwe tenue. Nieuwsgierig naar de details van dit shirt? Check ze hieronder!

AS Roma uit shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe uitshirt van AS Roma wordt dit jaar gekenmerkt door een klassieke witte kleur, een fraaie all-over print zorgt ervoor dat het shirt een flitsende look heeft. Natuurlijk kunnen de clubkleuren van de Italiaanse ploeg ook niet ontbreken. In de V-hals van het tricot is een omlijning te zien van de bekende rode kleur van AS-Roma. Hier omheen zit nog een subtiele gele penceelstreek. Ook het logo van New Balance is rood van kleur en geplaatst op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van AS Roma. Deze is monochroom van kleur met betrekking op het uittenue. Dit houdt in dat de kleuren van het logo zijn aangepast aan de kleuren van het shirt. Het logo is wit met rood. Ook de shirtsponsor DIGITALBITS komt terug op het shirt. Dit bedrijf is sinds 2021 de hoofdsponsor van AS Roma. Ook op de achterkant van het shirt is nog een detail terug te vinden. In de achterkant van de kraag staat de tekst ‘’FIGLI DI ROMA.’’ Deze tekst betekent: Zonen van Rome. Dit is een eerbetoon aan de band tussen de club, spelers, fans en de stad Rome. In de letter O van de tekst is het oude logo van AS Roma verwerkt. Dit logo heet het La Lupa Logo en was in de periode 1977-1997 het clublogo van de Italianen. Het nieuwe uittenue van AS Roma wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Zowel de broek als de kousen worden versierd met een rode taping aan de zijkant van het desbetreffende kledingstuk. Ook sponsor en clubuitingen komen terug op de broek en kousen. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue van AS ROMA.

AS Roma uit shirt en tenue bestellen

Het nieuwe uitshirt van AS Roma, voor het seizoen 2022-2023 is vanaf nu te bestellen inde onderstaande webshops. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL) voor Volwassenen kost het shirt € 89,95 en voor kinderen iets goedkoper. Het Authentic voetbalshirt is alleen voor volwassenen te bestellen en kost € 129,95. Dit is het shirt wat de spelers zelf ook dragen. In de webshops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AS Roma voetbalshirt in DEZE SHOP


of de AS ROMA Fanshop