30 juni 2015

AS Roma uitshirt 2015-2016

Het nieuwe AS Roma uitshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Italiaanse club. Eerder lekte het deisgn van het nieuwe uitshirt van AS Roma al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van Roma te worden. In het nieuwe shirt speelt AS Roma de Serie A, Champions League en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het nieuwe voetbalshirt van AS Roma is een ode aan de sterke band van de spelers van AS Roma met de fans van de club en de stad Rome. Het nieuwe uitshirt bevat daarom verwijzingen naar de stad Roma en verwijzingen naar de status als club van het volk. Meer hierover in het navolgende.

AS Roma uittenue 2015-2016

Het nieuwe AS Roma uitshirt 2015-2016 is overwegend wit en bevat een grijs/zilver watermerk van kenmerken van de stad Roma over de voorkant van het shirt. Deze print is een combinatie van de architectuur in Rome, de oude straten en de levendige buurten in Rome. Verder is het nieuwe voetbalshirt van AS Roma uitgerust met een klassieke henley kraag of collar. De knoopjes van de kraag zijn verborgen onder de kraag, waardoor het shirt een moderne, strakke en tijdloze uitstraling heeft. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een gele en bordeaux rode lijn, welke natuurlijk een verwijzing zijn naar de clubkleuren van I Giallorossi. Verder bevatten de zijkanten van het shirt een verticale gele lijn, welke doorloopt tot over de shots. De linker borst is uitgerust met het embleem van AS Roma en de rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Nike in het bordeaux rood. Nike is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van de Italiaanse club. Het nieuwe AS Roma uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele strip. Bovendien zijn de logo's van Nike en de club vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe AS Roma uittenue 2015-2016 zijn geheel wit en bevatten het logo van Nike, evenals de naam van de stad: ROMA. Check hieronder de foto's van het nieuwe AS Roma uitshirt 2015-2016, waarin sterren als Totti, De Rossi, Gervinho, Strootman en Pjanic tijdens komend seizoen te zien zullen zijn. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van AS Roma voor 2015-2016 gelanceerd.

Officiële bedrukking AS Roma uitshirt 2015-2016

AS Roma heeft voor de voetbalshirts van het seizoen 2015-2016 ook gekozen voor een geheel nieuwe bedrukking op de voetbalshirts. De bedrukking op de achterkant van het uitshirt is bordeaux rood en deze bedrukking bevat een print van de kenmerken van de stad Roma in de officiële bedrukking van de spelers van AS Roma. De letters van deze bedrukking zijn niet uitgerust met het AS Roma logo, maar de rugnummers wel.

AS Roma uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe AS Roma uitshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online AS ROMA shop van Subside Sports. Check hiernaast bovendien het overzicht van andere beschikbare AS Roma producten, zoals het nieuwe trainingsshirt, N98 jack, presentatiepak, pre match top, trainingspak en andere AS Roma merchandising.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

AS-Roma -uitshirt -2015-2016 (1)

AS-Roma -uitshirts -2015-2016

AS-Roma -uittenue -2015-2016

Extra informatie AS Roma voetbalshirts 2015-2016

De AS Roma Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron: news.nike.com